bontril PDM

Terapeuttinen luokka: ruokahalua vähentävää, keskushermostoon vaikuttavia

Käyttää Bontril PDM

Kemiallinen luokka: phendimetrazine

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille fendimetratsiinia laajennettu-release kapselia Alle 17-vuotiaat. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille fendimetratsiinia tablettien lapsilla. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Käyttö fendimetratsiinia hitaasti vapautuvaa kapseleita ei suositella alle 12-vuotiaita.

Ennen Bontril PDM

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta fendimetratsiinia laajennettu versio kapselit vanhuksilla. Kuitenkin iäkkäillä potilailla ovat todennäköisemmin ikään liittyvä munuaissairaus, mikä voi edellyttää varovaisuutta ja oikaisua annoksen saavilla fendimetratsiinia laajennettu versio kapselia.

Ei ole tietoa suhteesta iän vaikutuksille fendimetratsiinia hitaan vapautumisen kapselit ja tabletit geriatrisen potilailla.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät phendimetrazine. Se ei voi olla ominaisia ​​Bontril PDM. Lue huolellisesti.

Ota lääke vain lääkärin ohjeiden mukaisesti. Älä ota enemmän sitä, älä ota sitä useammin, ja älä ota sitä pidempään kuin lääkäri määräsi. Jos liian paljon otetaan, se voi tulla tottumusta (aiheuttavat henkistä tai fyysistä riippuvuutta).

Tämä lääke on saatavissa 3 muodoissa: laajennettu versio kapselit, hitaasti vapauttavina kapseleina ja tabletteina. Kysy lääkäriltä, ​​joka annostusmuoto on oikea valinta.

Niellä laajennettu versio kapseli kokonaisena. Älä murskata, halkaista tai pureskella.

Huolellisesti noudata lääkärin ohjeita vähäkalorisena ruokavalio ja säännöllinen liikunta. Keskustele lääkärin kanssa ennen harjoitusohjelman.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Oikea käyttö phendimetrazine

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisin käyntejä varmistaa, että tämä lääke toimii kunnolla eikä aiheuta ei-toivottuja vaikutuksia.

Älä käytä fendimetratsiinia jos käytät myös vastaavat lääkkeet, kuten bentsfetamiini, dietylpropioni, matsindoli, fentermiini, Didrex® tai Suprenza ™. Älä käytä tätä lääkettä, jos olet käyttänyt MAO-estäjän (MAO: n) kuten Eldepryl®, Marplan®, Nardil® tai Parnate® viimeisten 14 päivän aikana. Käyttämällä näitä lääkkeitä yhdessä voivat aiheuttaa vakavia haittavaikutuksia.

Käyttämällä tätä lääkettä raskauden aikana voi vahingoittaa sikiötä. Käytä tehokasta ehkäisymenetelmää pitää saamasta raskaaksi. Jos uskot raskaaksi lääkkeen käyttö, kerro heti lääkärille.

Tämä lääke voi olla tottumusta. Jos tämä lääke ei toimi oikein, kun olet ottanut sen muutaman viikon, älä nosta annosta. Sen sijaan, tarkista lääkäriltäsi.

Lopeta tämän lääkkeen käyttö ja tarkista lääkäriltä heti, jos heiketä kykysi käyttää, jos heikko, tai jos sinulla on rintakipua, jalkojen turvotusta tai sääret, tai hengitysvaikeudet. Nämä voivat olla oireita erittäin vakava sydän- tai keuhko-ongelma.

Tämä lääke voi aiheuttaa joillekin ihmisille huimausta, sekavaksi, tai valppauden kuin ne ovat normaalisti. Varmista, että tiedät miten reagoit tätä lääkettä ennen kuin ajat, käytä koneita tai tee mitään muuta, joka voisi olla vaarallista, jos et huimausta tai ei hälytys.

Älä lopeta tämän lääkkeen ellei lääkäri määrää. Jos yhtäkkiä lopeta lääkkeen käyttämisen, saatat tuntea hyvin väsynyt ja masentunut.

Varotoimet Vaikka käyttäminen Bontril PDM

Diabeetikoilla: Tämä lääke voi vaikuttaa veren sokeripitoisuus. Jos havaitset muutoksen tulokset veren tai virtsan sokerin testeissä tai jos sinulla on kysyttävää, tarkista lääkäriltäsi.

Älä juo alkoholia, kun käytät tätä lääkettä.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä ja nonprescription (over-the-counter) lääkkeet, ravintolisät, rohdosvalmisteita tai lääkkeitä ruokahalu, astma, vilustuminen, yskä, heinänuha, ja sinus ongelmia.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Kiireellisten apua välittömästi, jos jokin seuraavista yliannostuksen yhteydessä

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Bontril PDM Side Effects

Bontril PDM (fendimetratsiinia)

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu 3 Kohtalainen väärinkäytön riski

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

WADA Class WADA antidopingtoimiston luokitus

Liikalihavuus Alli, fentermiini, amfetamiini, Contrave, metamfetamiini, Belviq, Saxenda, Adipex-P, Qsymia, liraglutidilla, orlistaatti, Desoxyn, Xenical, Evekeo, fendimetratsiinia, fentermiini / topiramaatti, Meridia, dietyylipropioni, Fastin, sibutramiini, lorcaserin, bentsfetamiini, Tenuate , Bontril Slow Release, bupropioni / naltreksonia