Boniva laskimoon

Käyttää Boniva

Terapeuttinen luokka: Kalsium Säädin

Kemiallinen luokka: Bisfosfonaatit

Tämä lääke on annettava ainoastaan ​​tai suorassa valvonnassa lääkärin.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille ibandronaattia injektion lapsiväestössä. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat hyödyllisyyttä ibandronaattia injektion vanhuksilla.

Ennen Boniva

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kerro terveydenhuollon ammattilaiselle, jos käytät jotain muuta reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääketieteessä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista voi aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjen sivuvaikutuksia, mutta voivat olla välttämättömiä tietyissä tapauksissa. Jos sitä käytetään yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käytät tätä lääkettä, tai antaa sinulle erityisiä ohjeita käytöstä elintarvikkeiden, alkoholin tai tupakan.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät ibandronaatti. Se ei voi olla nimenomaan Boniva. Lue huolellisesti.

Hoitaja tai muu koulutettu terveydenhuollon ammattilainen antaa sinulle tätä lääkettä sairaalassa. Tämä lääke annetaan neulan läpi sijoitetaan laskimoon.

Tämä lääke annetaan yleensä 3 kuukauden välein. Jos et nähnyt annos, ota yhteyttä lääkäriin, jotta toinen tapaaminen mahdollisimman pian.

On tärkeää, että syöt tasapainoinen ruokavalio, jossa on riittävä määrä kalsiumia ja D-vitamiinia (maidossa tai muita maitotuotteita). On suositeltavaa, että saat kalsiumia ja D-vitamiinia, kun saat tätä lääkettä.

Lääkäri antaa sinulle muutamia annoksia tätä lääkettä, kunnes tilasi paranee, ja vaihtaa sitten voit suullisen lääke, joka toimii samalla tavalla. Jos sinulla on huolissaan tästä, keskustele lääkärin.

Tämä lääke tulee Lääkitys opas ja pakkausseloste. Lue ja noudata ohjeita huolellisesti. Kysy lääkäriltä, ​​jos sinulla on kysymyksiä.

On tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisin käyntejä varmista, että tämä lääke toimii kunnolla. Veren ja virtsan testejä voidaan tarvita tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

Tämä lääke voi aiheuttaa vakavia allerginen reaktio nimeltä anafylaksia. Anafylaksia voivat olla hengenvaarallisia ja vaatii välitöntä lääkärin hoitoa. Soita lääkärille heti, jos sinulla on ihottumaa, kutinaa, hengitysvaikeuksia, vaikeuksia niellä, tai turvotusta käsien, kasvojen tai suun jälkeen saat pistoksen.

Tämä lääke voi alentaa kalsiumin määrää veressä. Soita heti lääkärille, jos sinulle ilmaantuu merkkejä alhainen kalsiumpitoisuus, kuten lihaskouristukset tai nykiminen, tai puutuminen tai pistely sormissa, varpaissa tai huulet.

On tärkeää, että kerrot kaikki terveydenhuollon tarjoajat että saat ibandronaatti injektio. Jos sinulla on hammashoitoon käytettäessä ibandronaatti injektio, voi olla lisääntynyt mahdollisuus saada vakavia ongelmia leuan.

Muista kertoa lääkärille kaikista uusista lääketieteellisiä ongelmia, varsinkin hampaita tai leuat. Kerro lääkärille, jos sinulla on vaikea luu-, nivel- tai lihaskipu, kun lääkkeen käyttämisen.

Tämä lääke saattaa lisätä riskiä sairastua murtumia reisiluun. Tämä voi olla yleisempää, jos käytät sitä pitkään aikaan. Tarkista lääkäriltä heti, jos sinulla on himmeä tai aching kipu reisissä, nivusissa, tai lonkat.

Tämä lääke voi vuorovaikutuksessa väriainetta käytetään luuston kuvauksissa.

Oikea käyttö ibandronaattia

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ja kasviperäisten tai vitamiineja.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä tai hoitajalle välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Varotoimet Vaikka käyttäminen Boniva

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Osteoporoosin ehkäisy alendronaatin, Fosamax, Evista, Actonel, raloksifeeni, Reclast, ibandronaatti, risedronaatti, tsoledronihappo, Microgestin Fe 1/20, Necon 1/35

Osteoporoosi hydroklooritiatsidi, alendronaatti, Fosamax, estradioli, kalsiumkarbonaattia, Prolia, Premarin, Evista, Caltrate, Actonel, raloksifeeni, kalsium / d-vitamiinia

Boniva Side Effects

Boniva (ibandronaatti)