boceprevir

Terapeuttinen luokka: Antiviraalinen

Käyttää boceprevir

Farmakologiset Luokka: proteaasinestäjät

boceprevir on saatavana vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Sillä boceprevir seuraavat olisi harkittava

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio boceprevir tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille boceprevir lapsiväestössä. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Vaikka asianmukaisten tutkimusten suhteesta iän vaikutuksille boceprevir ei ole suoritettu geriatrisen väestöstä, ei geriatrisen tyypilliset ongelmat on dokumentoitu tähän mennessä. Kuitenkin iäkkäillä potilailla ovat todennäköisemmin ikään liittyvä maksasairaus, jotka saattavat edellyttää varovaisuutta, jos potilas boceprevir.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Ennen boceprevir

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät boceprevir, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä boceprevir tahansa seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä boceprevir tahansa seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä boceprevir kanssa jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa käytön boceprevir. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

boceprevir olisi mukana Lääkitys Guide. Lue ja noudata huolellisesti. Kysy lääkäriltä, ​​jos sinulla on kysymyksiä. Kysy apteekista Lääkitys Guide jos sinulla ei ole yksi.

Auttaa selvittää infektio kokonaan, boceprevir on otettava yhdessä peginterferoni alfan ja ribaviriinin koko ajan hoidon, vaikka alkaa tuntea paremmin muutaman päivän jälkeen. Lisäksi on tärkeää pitää määrä lääkettä elimistössä vakaalla tasolla. Auttaa pitämään määrän vakiona, boceprevir on käytettävä säännöllisen aikataulun.

Ota boceprevir aterian tai välipalan.

Älä muuta tai yhtäkkiä lopeta boceprevir tarkistamatta ensin lääkärin kanssa.

Annoksen boceprevir on erilainen eri potilailla. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta boceprevir. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää boceprevir, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Jos annos jää tai unohda käyttää sitä, ja se on alle 2 tuntia ennen seuraava annos, odota sitten ottaa lääkettä ja jätä unohtunut annos väliin. Jos et menetä annos, ja se on enemmän kuin 2 tuntia ennen seuraava annos, mennä eteenpäin ja ota unohtunut annos ja ota seuraava säännöllinen annos tavanomaiseen aikaan. Jos sinulla on kysyttävää tästä, kysy apteekista tai lääkäriltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

Säilytä lääke suljetussa astiassa jääkaapissa. Voit myös tallentaa sen huoneenlämmössä, liialliselta kuumuudelta, enintään 3 kuukautta.

Oikea käyttö boceprevir

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisesti vierailuja varmistaa boceprevir toimii oikein. Verikokeet saattavat olla tarpeen tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

Käyttämällä boceprevir yhdessä peginterferoni alfan ja ribaviriinin käyttöä raskauden voi vahingoittaa sikiötä. Nämä lääkkeet voivat myös aiheuttaa sikiövaurioita, jos isä käyttää sitä, kun hänen seksuaalinen kumppani tulee raskaaksi. Jos raskaus alkaa, kun käytät näitä lääkkeitä, kerro heti lääkärille.

Varmista, että et ole raskaana, lääkäri voi pyytää sinua käymään raskaustesti ennen kuin aloitat boceprevir. Sinulla on oltava negatiivinen raskaustesti ennen kuin saavat käyttää boceprevir ribaviriinin kanssa. Kaksi muotoja syntyvyyden on käytettävä hoidon aikana ja 6 kuukautta hoidon jälkeen päättyy. Kannattaa testata raskauden kuukausittain käyttäessäsi boceprevir, ja 6 kuukauden kuluttua hoidon päättyy.

Ehkäisypillereitä ehkä toimi, kun käytät boceprevir. Jottei tulla raskaaksi, käytä kahta muuta syntyvyyden säännöstely. Muut muodot syntyvyyden kuuluvat kondomit, kalvot, tai ehkäisymenetelmän vaahdot tai hyytelöitä.

Älä käytä boceprevir yhdessä seuraavista lääkkeistä: sisapridi (Propulsid®), drospirenoni (Yasmin®, Yaz®), midatsolaami (Versed®), pimotsidi (Orap®), rifampisiinin (Rifadin®, Rimactane®), sildenafiili (Revatio ®), mäkikuisma, tadalafiili (Adcirca®), triatsolaami (Halcion®) tai lääkkeitä laajentuneen eturauhasen (kuten alfutsosiini, doksatsosiini, silodosiini, tamsulosiini, Cardura®, Flomax®, Rapaflo®, Uroxatral®), tiettyjä lääkkeitä alentamaan kolesterolia (kuten lovastatiini, simvastatiini, MEVACOR®, ZOCOR®), lääkkeet kohtauksien hoitoon (kuten karbamatsepiini, fenobarbitaali, fenytoiini, Dilantin®, Tegretol®), tai torajyvä lääkkeet (kuten dihydroergotamiini, ergonoviini, ergotamiini , metyyliergonoviini, DHE 45®, Ergomar®, Ergotrate®, Methergine®). Käyttämällä boceprevir mitään näistä lääkkeistä voi aiheuttaa erittäin vakavia terveydellisiä ongelmia.

Tarkista lääkäriltä heti, jos olet takaisin, jalka tai vatsakipuja, vuotavat ikenet, vilunväristykset, tumma virtsa, hengitysvaikeudet, kuume, yleinen kehon turvotus, päänsärky, ruokahaluttomuus, pahoinvointi ja oksentelu, nenäverenvuoto, kalpea iho, kurkkukipu, epätavallinen väsymys tai heikkous, tai kellastumista silmien tai ihon. Nämä voivat olla oireita veren sairaus nimeltä anemia.

Käyttämällä boceprevir voi tilapäisesti alentaa määrä valkosolujen veressä, lisäämällä mahdollisuus saada infektio. Se voi myös alentaa verihiutaleiden määrä veressä, jotka ovat tarpeen asianmukaista veren hyytymistä. Jos näin tapahtuu, on olemassa tiettyjä varotoimia voit ottaa, varsinkin kun verenkuva on alhainen, vähentää infektioriskiä tai verenvuotoa

Vakavia allergisia reaktioita voi esiintyä boceprevir. Tarkista lääkäriltä heti, jos olet nokkosihottuma, kutina, kasvojen, silmien, huulten, kielen tai kurkun tai hengitysvaikeuksia tai nielemisvaikeuksia kun käytät boceprevir.

Varotoimet Vaikka käyttäminen boceprevir

boceprevir ei pidä sinua antamasta hepatiitti C muille ihmisille. Noudata lääkärisi ohjeita siitä, miten leviämisen estämiseksi tämän tartunnan.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ja kasviperäisten tai vitamiineja.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

boceprevir Side Effects

boceprevir

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka X Ei käytettäväksi raskauden

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Hepatiitti C Harvoni, ribaviriini, Sovaldi, sofosbuviiri, Zepatier, Daklinza, Pegasysin, ledipasvir / sofosbuviiri, daclatasvir, Viekira Pak, simeprevir, interferoni alfa-2b, PegIntron, Ribasphere, peginterferoni alfa-2a, Olysio Rebetolia, Copegus, Technivie, Intron A, Roferon-A, Incivek, Infergen