boceprevir (suun kautta) asianmukainen käyttö

annostelu

Vastaamaton annos

Tätä lääkettä mukana lääkitystä oppaan. Lue ja noudata huolellisesti. Kysy lääkäriltä, ​​jos sinulla on kysymyksiä. Kysy apteekista Lääkitys Guide jos sinulla ei ole yksi.

Auttaa selvittää infektio kokonaan, boceprevir on otettava yhdessä peginterferoni alfan ja ribaviriinin koko ajan hoidon, vaikka alkaa tuntea paremmin muutaman päivän jälkeen. Lisäksi on tärkeää pitää määrä lääkettä elimistössä vakaalla tasolla. Auttaa pitämään määrän vakiona, boceprevir on käytettävä säännöllisen aikataulun.

Ota lääke aterian tai välipalan.

Älä muuta tai yhtäkkiä lopeta lääkkeen tarkistamatta ensin lääkärin kanssa.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

varastointi

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Jos annos jää tai unohda käyttää sitä, ja se on alle 2 tuntia ennen seuraava annos, odota sitten ottaa lääkettä ja jätä unohtunut annos väliin. Jos et menetä annos, ja se on enemmän kuin 2 tuntia ennen seuraava annos, mennä eteenpäin ja ota unohtunut annos ja ota seuraava säännöllinen annos tavanomaiseen aikaan. Jos sinulla on kysyttävää tästä, kysy apteekista tai lääkäriltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

Säilytä lääke suljetussa astiassa jääkaapissa. Voit myös tallentaa sen huoneenlämmössä, liialliselta kuumuudelta, enintään 3 kuukautta.