blenoxane

Keuhkofibroosi on vakavin myrkyllisyyttä ja sen yleisimmistä esitys on keuhkotulehduksen toisinaan etenee keuhkofibroosi. Sen esiintyminen on suurempi vanhuksilla ja jotka saavat yli 400 yksikköä kokonaisannos, mutta keuhkotoksisuutta on havaittu nuorilla potilailla rinnastettavalle pienillä annoksilla. Vaikea erikoislaatuisia reaktioita koostuu hypotensio, sekavuus, kuume, vilunväristykset, ja hengityksen vinkuminen on raportoitu lymfooma hoidetuilla potilailla bleomysiinin injektiota.

Käyttää Blenoxane

Terapeuttinen luokka: Antibiootti

Bleomysiini näyttää toimivan häiritsemällä syöpäsolujen kasvua, jotka ovat lopulta tuhoutuu. Koska kasvun normaalin kehon solut, voidaan myös vaikuttaa bleomysiini, muut vaikutukset myös esiintyä. Jotkut näistä voivat olla vakavia ja on ilmoitettava lääkärille. Muut vaikutukset, kuten tummuminen ihon tai hiustenlähtö, ei voi olla vakava, mutta voi aiheuttaa huolta. Jotkut niistä voivat tapahdu kuukausia tai vuosia sen jälkeen, kun lääkettä käytetään.

Ennen hoidon aloittamista bleomysiini, sinun ja lääkärin pitäisi puhua hyvä tämä lääke tekee sekä riskit käyttää sitä.

Bleomycin on tarkoitus antaa vain tai sen välittömästä lääkärin valvonnassa.

Kun lääke on hyväksytty markkinoinnin tiettyyn käyttöön, kokemus voi osoittaa, että se on hyödyllinen myös muita lääketieteellisiä ongelmia. Vaikka tämä käyttö ei sisälly tuotemerkintöjen, bleomysiini käytetään tietyillä potilailla seuraavien sairauksia

Potilailla, joita hoidetaan bleomysiinin syyliä

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Ennen Blenoxane

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Vaikka ei ole erityisiä tietoja verrataan käytöstä bleomysiinin lapsilla käytettäväksi muissa ikäryhmissä, tämä lääke ei odoteta aiheuttavan eri sivuvaikutuksia tai ongelmia lapsille kuin se aikuisilla.

Keuhko-ongelmia ovat todennäköisempiä vanhuksilla (yli 70-vuotiaat), jotka ovat yleensä herkempiä vaikutuksia bleomysiinin.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Bleomycin on joskus annetaan yhdessä tiettyjen muiden lääkkeiden kanssa. Jos käytät yhdistelmää lääkkeitä, on tärkeää, että saat jokaisen lääkkeen oikeaan aikaan. Jos käytät joitakin näistä lääkkeistä suun, kysy terveydenhuollon ammattilainen auttaa suunnittelemaan tapa ottaa ne oikeaan aikaan.

Bleomycin aiheuttaa usein pahoinvointia, oksentelua, ja ruokahaluttomuus. On kuitenkin erittäin tärkeää, että edelleen saada lääkettä, vaikka olosi sairas. Kysy terveydenhuollon ammattilainen keinoja vähentää näitä vaikutuksia.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisin käyntejä varmistaa, että tämä lääke toimii kunnolla ja tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

Ennen kuin minkäänlaista leikkausta (myös hammasleikkaukset) tai kiireellistä hoitoa, kerro lääkärin tai hammaslääkäri vastuussa että saat tai saanut tätä lääkettä.

Kerro lääkärille, jos poltat. Riski keuhko-ongelmista on lisääntynyt tupakoitsijoita.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Oikea käyttö Blenoxane

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Tarkista lääkäriltä mahdollisimman pian, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Bleomycin voi aiheuttaa tilapäisen hiustenlähtö joillakin ihmisillä. Hoidon jälkeen on päättynyt, normaali hiusten kasvu palautuu, mutta se voi kestää useita kuukausia.

Haittavaikutuksia, jotka vaikuttavat keuhkoihin (esimerkiksi yskä ja hengenahdistus) voi olla todennäköisempi jos poltat.

Kun lopetat lääkkeen, se voi silti tuottaa joitakin haittavaikutuksia, jotka tarvitsevat huomiota. Tänä ajan, tarkista lääkäriltä välittömästi, jos huomaat seuraavia haittavaikutuksia

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Varotoimet Vaikka käyttäminen Blenoxane

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka D positiivinen todiste riski

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Kivessyöpä sisplatiini, etoposidi, bleomysiini, ifosfamidi, vinblastiini, daktinomysiini

Hodgkinin lymfooma syklofosfamidi, doksorubisiini, Cytoxan, Opdivo, nivolumab, vinkristiini

Blenoxane Side Effects

Blenoxane (bleomysiini)

Pahanlaatuinen Pleuraeffuusio bleomysiini

Non-Hodgkinin lymfooma metotreksaatti, Rituxan, rituksimabi, syklofosfamidi, Cytoxan, vinkristiini

 tai mennä liittyä Blenoxane tukiryhmä yhteyden muiden kanssa, jotka ovat samanlaisia ​​etuja.