biodefense faqs

Kysymykset ja vastaukset

Ft. Detrick, Maryland

Yleiskatsaus

National Institute of Allergy and Infectious Diseases (theernment), komponentti theernment tus), on keskeinen rooli kansakunnan biolääketieteen tutkimusohjelmassa. theernment toteuttaa ja tukee tutkimusta ymmärtää, hoitoon, ja lopulta estää lukemattomia tarttuvan, immunologisen, ja allergiset sairaudet, jotka uhkaavat satojen miljoonien ihmisten ympäri maailmaa. theernment n Division of Intramural Research tunnetaan state-of-the-art tutkimus yritys suorittaa maailmanluokan tutkijoita kampuksilla Bethesda ja Rockville, MD, ja Hamilton, MT.

Koska theernment n pitkäaikainen kokemus tutkimukseen uusia tartuntatauteja, presidentti suunnattu instituutin johtava rooli kansakunnan taistelussa bioterrorismia. theernment laajentaa tutkimusohjelmia keihäänkärki uusien ja parannettujen diagnostiikka, hoitomuodot, ja rokotteiden aiheuttamien tautien luonnossa esiintyviä tartunnanaiheuttajien sekä mikrobeja, jotka voidaan tarkoituksellisesti päästetään siviiliväestöä.

Tämän tutkimus voidaan suorittaa turvallisesti, tus aikoo rakentaa uusi Integrated Research Facility (IRF) ja theernment n biodefense ohjelman perusteella Fort Detrickissa Frederick, MD. theernment on sitoutunut varmistamaan, että sen työntekijät työskentelevät mahdollisimman turvallisesti laboratorioissa, ja että nämä laboratoriot myös vähentää maksimaaliseen mahdollisuuksien mahdollisesti aiheutuvien riskien ympäröivään yhteiskuntaan. Laboratoriot työllistää korkeat turvallisuusvaatimukset suositellaan Ehdotetun tutkimuksen tehdä siellä, standardit tunnetaan biosuojaustason 3 ja 4 (BSL-3 ja BSL-4), jotta tutkijat ja ympäristön altistuminen mikro-organismeja. Tutkijat Yhdysvaltain armeijan Medical Research Institute of Infectious Diseases (USAMRIID) tilat Fort Detrickin ovat tutkineet samanlaisia ​​aineita vuosikymmeniä .. Uusi laitos noudattaa tiukkoja liittovaltion ja osavaltioiden säädöksiä rakentamiseen, käyttöön, turvallisuuteen, tarkastus- ja sertifiointi.

Alla on vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin ehdotettu rakenne ja toiminta tämän uuden IRF.

Integroitu tutkimus- Facility on 100000 neliön jalka rakennuksen laboratoriotilaa eläintutkimukseen, radiologia, mekaanisia tilaa, ja jäte-käsittelyalueella. Tulee BSL-2 ja BSL-3 laboratorio sviittiä samanlaisia ​​kuin nykyisissä theernment laboratorioissa. Lisäksi, siellä on sarja laboratorioiden suunniteltu toimimaan BSL-4, joka miehittää pieni osa rakennuksen.

Katso seuraava taulukko.

Nämä aineet

BSL-2 käytäntö plus

BSL-2 plus

Nämä aineet

BSL-3 käytäntöjä plus

BSL-3 plus

Useimmat tilat Yhdysvalloissa infektiotaudin tutkimusohjelmia on BSL-3 laboratorioissa. Lisäksi monet sairaalat ovat alueita, jotka voidaan käyttää tällä tasolla; Näiden alueiden eristämisessä käytetystä potilaille, joilla on erittäin tarttuvia tauteja.

BSL-4 labs ovat tiukimmat turvallisuusvaatimuksia. Tällä hetkellä vain neljä operatiivista BSL-4 laboratorio sviittiä Yhdysvalloissa: at theernment Atlanta, GA; at Yhdysvaltain armeijan Medical Research Institute for Infectious Diseases Fort Detrickissä Frederick, MD; Lounais Foundation for Biomedical Research San Antonio; ja University of Texas at Galveston.

Pieni BSL-4 laitos olemassa theernment kampuksen Bethesda, MD, mutta se on parhaillaan käytössä vasta BSL-3 tason tutkimuksen tärkeistä esiintyviä tartuntatauteja. Siellä on myös pieni BSL-4 hansikaslokeron valmiudet Georgia State University Atlantassa, GA.

Ottaa tämä laitos Fort Detrickissa parantaa theernment pyrkimyksiä laajentaa sen biodefense tutkimusagendan hyödyntämällä jo vakiintunutta yhteistyötä theernment ja USAMRIID tutkijoita. Läheisyys Fort Detrickin tutkijoiden kanssa asiantuntemusta liittyvien tartuntatautien biodefense ja muiden kehittyvien infektioiden sekä läheisen USAMRIID tilat, tarjoavat kriittinen osa perustan tutkimus- ja kehittämisohjelma, on theernment toimeksiannon. Lisäksi paikalla Fort Detrickin minimoi replikaatio kalliita tukipalveluja. Paikka integroidun Research Facility Fort Detrickin hyväksyttiin nimenomaan näistä syistä.

Laitos rakennetaan sisällä turvattu kehä ja jolla on vaadittu takaisku etäisyyden tahansa suojaamaton ajoneuvoja. Lisäksi siellä on lisäturvallisuutta aloilla BSL-3 ja BSL-4 tutkimusta laitokseen. Uusi valaistus, havainnointi kameroita, ja kortti-lukija järjestelmiä asennetaan, ja lisätoimenpiteitä toteutetaan BSL-3 ja BSL-4 laboratorioissa. Useita tasoja turvalaitteiden asennetaan koko uusi laitos.

On specificernment kuljetussäädösten tarttuvien materiaalien. Infectious materiaalit ovat turvallisesti kuljetetaan maailmanlaajuisesti päivittäin näiden asetusten nojalla.

Hallituksen osasto Safety on tiiviisti mukana suunnittelun ja käytön uuden laitoksen. Lisäksi osasto ja hyväksyy kaikki ehdotetut protokollia ja vakiotoimintamenettelyt tahansa BSL-3 tai BSL-4 laboratorio liikennöi theernment ennen sen käyttöä. Tiukka hyväksymisprosessi tapahtuu ennen koetta voidaan aloittaa laitokseen.

Nro Useita BSL-3 ja BSL-4 tilat ovat toimineet turvallisesti Yhdysvalloissa 30 vuotta. Harvinainen onnettomuudet kuten needlesticks voivat aiheuttaa altistumista laboratoriohenkilökuntaa; välitöntä hoitoa tahansa henkilön niin alttiina vältetään vaaraa muille työntekijöille tai yhteisölle.

Kun sopiva rokotukset ovat saatavilla ne annetaan laboratorion henkilökunta auttaa sairauksien ehkäisemiseksi liittyvät vahingossa altistumisesta.

Jo ennen enemmän huomiota biodefense, theernment tutkijat tutkittu organismeja, jotka aiheuttavat erilaisia ​​tartuntatauteja. Esimerkkejä aiheuttamia tauteja näiden organismien kuuluvat rutto, rabies, puutiaisaivotulehdusviruksesta, Länsi-Niilin virus sairaus, influenssa, pernarutto infektio, Ebola-virus verenvuotokuumeet, HIV, tuberkuloosi, tarttuvat spongiformiset enkefalopatiat ja Q-kuume. Mahdollisesti jotkut näistä mikrobit myös voitaisiin käyttää aineina bioterrorismin. Kaikki tämä työ tehdään joko Maryland tai Montana laboratorioille tarvittavat turvatoimet paikallaan.

Jo ennen nykyistä painotetaan biodefense, theernment tutkijat olivat tutkineet organismeja, jotka aiheuttavat erilaisia ​​tartuntatauteja. Esimerkkejä aiheuttamia tauteja näiden organismien kuuluvat rutto, rabies, puutiaisaivotulehdusviruksesta, Länsi-Niilin virus sairaus, influenssa, pernarutto infektio, Ebola-virus verenvuotokuumeet, HIV, tuberkuloosi, tarttuvat spongiformiset enkefalopatiat ja Q-kuume. Mahdollisesti jotkut näistä mikrobit myös voitaisiin käyttää aineina bioterrorismin. Kaikki tämä työ on tehty joko Maryland tai Montana laboratorioille tarvittavat turvatoimet paikallaan. (Muutettu 12.01.05)

Ei perimmäisenä tavoitteena tutkimusohjelman on tarjota tietoa, jotka ohjaavat kehitystä diagnostiikan, hoidot ja rokotteita suojelemaan siviilejä aineita bioterrorismin. Vaikka turvallisuus ja turvamääräykset rajoittaa pääsyä tiettyjä tietoja, on odotettavissa, että tulokset kaikista toteutetun tutkimuksen laitos julkaistaan ​​ja toimitetaan samalla tavalla kuin otherernment tutkimustuloksia.

Rakentaminen IRF on nyt käynnissä.

Talousarvioon sisältyy $ 105 miljoonaa suunnittelun, rakentamisen, ja niihin liittyvät kustannukset IRF.

Noin 100 ihmistä henkilöstön laitokseen.