bexsero

Terapeuttinen luokka: Vaccine

Käyttää Bexsero

Meningokokkirokote on aktiivinen immuni- soiva aine käytetään ehkäisemään infektion tietyt meningokokki bakteerit. Rokote vaikuttaa saamalla kehon tuottamaan oman suojan (vasta-aineita) tautia vastaan.

Menomune® tehoaa ryhmät A, C, Y ja W-135 meningokokki bakteerit vain.

Bexsero® ja Trumenba® tehoaa B-ryhmän meningokokki bakteerit vain ..

Meningokokki-infektio voi aiheuttaa hengenvaarallisia sairauksia, kuten meningokokki aivokalvontulehdus, joka vaikuttaa aivoihin, ja meningococcemia-, joka vaikuttaa veren. Jotkut henkilöt meningokokki aivokalvontulehdus ja / tai meningokokkemia myös saattaa kuolla. Nämä sairaudet ovat todennäköisempiä nuorilla lapsilla ja henkilöillä, joilla on tiettyjä sairauksia tai ehtoja, jotka tekevät niistä alttiita meningokokki-infektion tai todennäköisesti kehittää vakavia ongelmia siitä meningokokki-infektio.

Immunisaatio meningokokkitautia suositellaan henkilöille, jotka ovat vaarassa saada taudin vuoksi

Menomune® suositellaan potilaille 2-vuotiailla ja sitä vanhemmilla.

Bexsero® ja Trumenba® suositellaan potilaille 10-25 vuotta iässä ..

Ennen Bexsero

Tämä rokote on annettava ainoastaan ​​tai valvonnassa lääkärille.

Päättäessään käyttää rokotetta, riskit ottaen rokotteen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä rokotetta, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille Menomune® vuonna alle 2-vuotiaille, mutta joissakin tapauksissa lapset nuoret kuin 3 kuukauden ikäisten voidaan rokottaa.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille Bexsero® ja Trumenba® lapsilla alle 10-vuotiaita.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille meningokokkirokote aikuisten yli 65-vuotiaita. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Tutkimukset naisilla mukaan tämä lääkitys aiheuttaa minimaalinen lapseen kohdistuvia riskejä, kun käyttää imetyksen aikana.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun saat tätä rokotetta, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Saa tätä rokotetta, joilla on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Vastaanottaminen rokotteiden kanssa jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa Tämän rokotteen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät meningokokkirokote. Se ei voi olla nimenomaan Bexsero. Lue huolellisesti.

Hoitaja tai muu koulutettu terveydenhuollon ammattilainen antaa tätä rokotetta sinulle tai lapsellesi.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa sinun tai lapsen säännölliset vierailut varmistaa tätä rokotetta toimii kunnolla ja tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

Tarkista lääkäriltä heti, jos sinulla on yskää, nielemisvaikeuksia, huimausta, nopea syke, nokkosihottuma, kutina, turvotusta tai turvotus silmäluomien tai silmien ympärillä, kasvojen, huulten tai kielen, ihottuma, puristava tunne rinnassa, tai epätavallinen väsymys tai heikkous. Nämä voivat olla oireita allerginen reaktio rokotteen.

Pyörtymistä saattaa esiintyä, kun saat tätä rokotetta.

Oikea käyttö meningokokkirokote

Kärki korkit esitäytettyjä ruiskuja sisältää kuivaa luonnonkumia (lateksin johdannainen), joka voi aiheuttaa allergisia reaktioita henkilöille, jotka ovat herkkiä lateksi.

On tärkeää, että lääkäri pitäisi tietää kaikki muut rokotteet sinä tai lapsesi ovat viime aikoina saaneet, kuten flunssa ammuttu.

Tämä rokote ei suojaa kaikkia sen saaja.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä tai hoitajalle välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Varotoimet Vaikka käyttäminen Bexsero

Bexsero Side Effects