betatar geeli ajankohtainen

Käyttää Betatar Gel

Terapeuttinen luokka: keratolytic

Jotkin näistä aineista ovat saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Kivihiiliterva tuotteita ei tule käyttää vauvoilla, ellei toisin ohjannut lääkäriltä. Tutkimukset tätä lääkettä on tehty vain aikuisilla potilailla, ja ei ole olemassa erityisiä tietoja verrataan tämän lääkkeen käytöstä lapsilla käytettäväksi muissa ikäryhmissä.

Monet lääkkeet ei ole tutkittu erityisesti ikääntyneiden. Siksi se ei voi olla tiedossa, ovatko ne toimivat täsmälleen samalla tavalla he tekevät nuoremmilla tai jos ne aiheuttavat erilaisia ​​sivuvaikutuksia tai ongelmia vanhukset. Ei ole mitään erityistä tietoa verrataan tämän lääkkeen käytöstä vanhuksilla kanssa käytettäväksi muissa ikäryhmissä.

Tutkimukset naisilla mukaan tämä lääkitys aiheuttaa minimaalinen lapseen kohdistuvia riskejä, kun käyttää imetyksen aikana.

Ennen Betatar Gel

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kerro terveydenhuollon ammattilaiselle, jos käytät jotain muuta reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääketieteessä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät kivihiilitervaa. Se ei voi olla ominaisia ​​Betatar Gel. Lue huolellisesti.

Käytä tätä lääkettä vain ohjeiden mukaisesti. Älä käytä sitä lisää ja älä käytä sitä useammin kuin suositellaan etiketissä, ellei toisin ohjannut lääkäriltä. Muuten voi lisätä mahdollisuus sivuvaikutuksia.

Levittämisen jälkeen kivihiiliterva, suojata käsitelty alue suoralta auringonvalolta ja älä käytä sunlamp 72 tuntia, ellei toisin ohjannut lääkäriltä, ​​koska vakava reaktio voi tapahtua. Varmista myös, että olet poistanut kaikki kivihiilitervan lääkettä iholta ennen lähtöä takaisin suoraan auringonvaloon tai käytä sunlamp.

Älä käytä tätä lääkettä tartunnan, rakkuloita, raaka tai tihkuu ihoalueelle.

Pidä tämä lääke poissa silmistä. Jos pitäisi vahingossa saada silmiin, huuhtele ne huolellisesti vedellä.

Jos haluat käyttää kermaa tai voide muodossa tätä lääkettä

Jos haluat käyttää geelin muodossa tämän lääkkeen

Jos haluat käyttää shampoo muodossa tätä lääkettä

Jos haluat käyttää nonshampoo nestemäisessä muodossa tätä lääkettä

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos et menetä annos tämän lääketieteen, tee se niin pian kuin mahdollista. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Jos tätä lääkettä käytetään, päänahan, se voi väliaikaisesti värjätä vaalea, valkaistu tai sävytetty hiukset.

Oikea käyttö kivihiilitervan

Kivihiiliterva voi värjätä ihoa tai vaatteita. Vältä se vaatteisiin. Tahra iholla kuluu pois, kun lopetat lääkkeen.

Eläinkokeissa kivihiiliterva on osoitettu lisäävän mahdollisuuksia ihosyöpä.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä mahdollisimman pian, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Varotoimet Vaikka käyttäminen Betatar Gel

Saatavuus Rx / OTC Rx ja / tai OTC

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Psoriasis Humira, metotreksaatti, Remicade, siklosporiini, Stelara, infliksimabi, adalimumabi, acitretin

Taliköhnän prednisoni, deksametasoni, hydrokortisoni ajankohtainen, ketokonatsoli ajankohtainen, Decadron, Proctozone HC, Deltasone

Dermatiitti flutikasoni ajankohtainen, triamcinolone, hydrokortisoni ajankohtainen, prednisoloni, doxepin ajankohtainen, beetametasoni ajankohtainen, Kenalog®

Betatar Gel Side Effects

Betatar Gel (kivihiiliterva ajankohtainen)

 tai mennä liittyä Betatar Gel tukiryhmä yhteyden muiden kanssa, jotka ovat samanlaisia ​​etuja.