benztropine

Terapeuttinen luokka: Parkinsonin taudin

Käyttää benztropine

Farmakologiset Class: Antikolinergiset

benztropine on saatavana vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Sillä bentstropiini, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio benztropine tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Koska bentsopriini myrkyllisyys, sitä tulee käyttää varoen lapset 3-vuotiaita tai vanhempia. Sitä ei suositella käytettäväksi alle 3-vuotiaille.

Ei ole tietoa suhteesta iän vaikutuksille benztropine iäkkäillä potilailla.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Ennen benztropine

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät bentstropiini, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä benztropine tahansa seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä benztropine tahansa seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä benztropine kanssa jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa käytön benztropine. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Ota benztropine joka päivä juuri niin kuin määrännyt lääkäri parantamiseksi kuntoa mahdollisimman paljon. Älä ota sitä lisää tai vähemmän sitä, ja älä ota sitä enemmän tai vähemmän usein kuin lääkäri määräsi.

On tärkeää ottaa benztropine yhdessä muiden lääkkeiden kanssa Parkinsonin taudin. Muista ottaa kaikki lääkkeet lääkärille määräsi, ja ottaa ne oikeaan aikaan.

Annoksen benztropine on erilainen eri potilailla. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta benztropine. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää bentstropiini, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

On tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisesti vierailuja sallia muutoksia annoksen ja tarkistaa ei-toivottuja vaikutuksia.

Benztropine saattaa aiheuttaa huimausta, vaikeuksia valvoa liikkeitä, tai vaikeuksia ajatella tai näkemästä selvästi. Varmista, että tiedät miten reagoit benztropine ennen ajat, käytä koneita tai tee muita töitä, jotka vaativat sinua olemaan hereillä, hyvin koordinoitua, tai pysty ajattelemaan tai nähdä hyvin.

Älä lopeta benztropine ensin lääkärin kanssa. Lääkäri saattaa haluta sinun vähitellen vähentää käytössä ennen lopettamista kokonaan.

Oikea käyttö benztropine

benztropine voi hiosta vähemmän, mikä aiheuttaa kehon lämpötila kasvaa. Ole erityisen varovainen välttämään ylikuumentunut harjoituksen aikana tai kuumalla säällä kun käytät bentstropiini, koska ylikuumenemisen voi aiheuttaa lämpöhalvaus.

benztropine voi aiheuttaa lihasheikkoutta. Jos olet huolissasi tästä, tarkistaa lääkäriltä.

Jos kehittyy jokin epätavallinen tai epätavallisia ajatuksia ja käyttäytymistä saadessaan bentstropiini, muista keskustella lääkärin kanssa. Joitakin muutoksia, jotka ovat tapahtuneet saaneista ihmisistä benztropine ovat tuttua ihmiset juovat liikaa alkoholia. Muut muutokset voivat olla sekavuus, paheneminen masennus, näköharhoja (näkemistä ole olemassa), itsemurha-ajatuksia, ja epätavallinen jännitystä, hermostuneisuus tai ärtyneisyys.

benztropine lisäävät vaikutukset alkoholin ja muiden keskushermostoa lamaavien (lääkkeitä, joita aiheuttaa uneliaisuutta tai valppauden). Joitakin esimerkkejä CNS alentavat aineet ovat antihistamiineja tai lääke heinänuha, muita allergioita, tai vilustuminen, rauhoittavien lääkkeiden, rauhoittavien tai unilääkettä; reseptiä kipulääkitystä tai huumausaineet, barbituraatit, lääketiede epilepsiaan, lihasrelaksantit, tai nukutusta, kuten jotkut hampaiden anestesia. Tarkista lääkärin tai hammaslääkärin ennen jokin yllä mainituista kun käytät benztropine.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Kiireellisten apua välittömästi, jos jokin seuraavista yliannostuksen yhteydessä

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Varotoimet Vaikka käyttäminen benztropine

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka N Ei luokiteltu

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

benztropine Side Effects

benztropine

Ekstrapyramidaaliset Reaction Benadryl, difenhydramiini, amantadiini, Cogentin, trihexyphenidyl, Artane, Benadryl Allergia, biperideeni, Symmetrel, Benadryl Lasten Allergy, prosyklidiinin

Parkinsonin tauti Exelon ropinirolille Sinemet pramipeksoli karbidopa / levodopa, amantadiini, Requip, Mirapex, Cogentin, rivastigmiini, Azilect