Benz-o-sthetic

Käyttää Benz-O-Sthetic

Terapeuttinen luokka: Anestesia, Paikallinen

Kemiallinen luokka: Amino Ester

Tätä lääkettä saa ilman reseptiä, mutta lääkäri voi olla erityisiä ohjeita asianmukaisesta käytöstä ja annoksen oman lääketieteellinen ongelma.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Ei ole tietoa suhteesta iän vaikutuksille bentsokaiini pastillien lapsiväestössä. Turvallisuutta ja tehoa ei ole osoitettu alle 5-vuotiaat lapset.

Ei ole tietoa suhteesta iän vaikutuksille bentsokaiini iäkkäillä potilailla.

Ennen Benz-O-Sthetic

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kerro terveydenhuollon ammattilaiselle, jos käytät jotain muuta reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääketieteessä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät bentsokaiini. Se ei voi olla spesifinen Benz-O-Sthetic. Lue huolellisesti.

Käytä tätä lääkettä juuri siten kuin lääkärin ohjeiden mukaan. Älä käytä lääkettä enemmän, älä käytä sitä useammin, ja älä käytä sitä pitempään kuin suunnattu. Muuten voi lisätä mahdollisuus imeytyvät elimistöön ja haittavaikutusten riski.

Tätä lääkettä tulee käyttää vain ongelmien hoitoa lääkärin tai luetellut edellytykset paketin suuntiin. Tarkista lääkäriltä ennen sen käyttämistä muita ongelmia, varsinkin jos luulet, että infektio voi olla läsnä.

Älä käytä tätä lääkettä yli 2 päivää ilman tarkkailun ensin lääkärin kanssa.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

Jos tila ei parane 7 vuorokauden kuluessa tai jos siitä tulee huonompi, tarkistaa lääkäriltä.

Soita heti lääkärille jos alkaa olla vaikea kurkkukipu tai kurkkukipu, jota esiintyy korkea kuume, päänsärky, pahoinvointi tai oksentelu. Nämä ehkä merkkejä infektiosta.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Oikea käyttö bentsokaiini

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx / OTC Rx ja / tai OTC

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Suun ja hampaiden ehdot bentsokaiini ajankohtainen, orajel, Anbesol, Orabase, Hurricaine, Cepacol Dual Relief kurkkukipu, bentso-Jel, Detane, Kank-a

Anestesia fentanyyli, lidokaiini, Hyoskyamiini, ketamiini, propofoli, Levsin, glykopyrrolaatti suksinyylikoliinin, Robinul, Stadol

Varotoimet Vaikka käyttäminen Benz-O-Sthetic

 tai mennä liittyä Benz-O-Sthetic tukiryhmä yhteyden muiden kanssa, jotka ovat samanlaisia ​​etuja.

Benz-O-Sthetic Side Effects

Benz-O-Sthetic (bentsokaiini ajankohtainen)