bentsoyyliperoksidin ja klindamysiini paikallisesti

Kemiallinen luokka: linkosamidi

bentsoyyliperoksidi ja klindamysiini on saatavana vain lääkärin määräyksestä.

Käyttää bentsoyyliperoksidia ja klindamysiini

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Bentsoyyliperoksidille ja klindamysiini, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio bentsoyyliperoksidin ja klindamysiini tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille bentsoyyliperoksidin ja klindamysiini yhdistelmän alle 12-vuotiaita. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Vaikka asianmukaisten tutkimusten suhteesta iän vaikutuksille Duac® geeliä ei ole suoritettu geriatrisen väestöstä, ei geriatrisen tyypilliset ongelmat on dokumentoitu tähän mennessä.

Ei ole tietoa suhteesta iän vaikutuksille Benzaclin® geelin geriatrisen potilailla.

Tutkimukset naisilla mukaan tämä lääkitys aiheuttaa minimaalinen lapseen kohdistuvia riskejä, kun käyttää imetyksen aikana.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät bentsoyyliperoksidi ja klindamysiini, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Ennen bentsoyyliperoksidia ja klindamysiini

Käyttämällä bentsoyyliperoksidi ja klindamysiini tahansa seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa käyttöön bentsoyyliperoksidin ja klindamysiini. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

On erittäin tärkeää, että käytät bentsoyyliperoksidi ja klindamysiini vain ohjeiden. Älä käytä enemmän sitä, älä käytä sitä useammin, ja älä käytä sitä pidempään kuin lääkäri määräsi. Muuten voi aiheuttaa ihon tulla ärtynyt. Saatat joutua käyttämään bentsoyyliperoksidi ja klindamysiini useita viikkoja tai kuukausia ennen iho alkaa näyttää paremmalta. Hakeminen ylimääräinen lääke ei tehdä työtä nopeammin.

bentsoyyliperoksidi ja klindamysiini on tarkoitettu käytettäväksi iholla vain. Älä päästä sitä silmiin, nenään, suun tai emättimen. Älä käytä sitä iholle alueille, joilla leikkauksia tai naarmuilta. Jos se ei saa näillä alueilla, huuhtele se pois heti.

bentsoyyliperoksidi ja klindamysiini olisi tullut potilastietojärjestelmän insertti. Lue ja noudata näitä ohjeita huolellisesti. Kysy lääkäriltä, ​​jos sinulla on kysymyksiä.

Käyttää

Annos bentsoyyliperoksidi ja klindamysiini on erilainen eri potilailla. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta bentsoyyliperoksidi ja klindamysiini. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää bentsoyyliperoksidi ja klindamysiini, tee se niin pian kuin mahdollista. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

Hävitä käyttämättä jäänyt Duac® geeli 60 päivän jälkeen tai Benzaclin® geelin 3 kuukauden kuluttua.

On tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisin käyntejä. Näin lääkäriltä, ​​onko lääke toimii kunnolla ja päättää, jos sinun pitäisi jatkaa sen käyttöä.

bentsoyyliperoksidi ja klindamysiini voi aiheuttaa ripulia, ja joissakin tapauksissa se voi olla vakava. Älä ota mitään ripulilääkkeitä ensin lääkärin kanssa. Ripuli lääkkeet voivat tehdä ripulia huonompi tai tehdä se kestää pidempään. Jos sinulla on kysyttävää tästä tai jos lievä ripuli jatkuu tai pahenee, tarkistaa lääkäriltä.

bentsoyyliperoksidi ja klindamysiini voi ihosi herkempiä auringonvalolle. Käytä aurinkovoidetta, kun olet ulkona. Vältä sunlamps ja solariumia. Voit joutua käyttämään suojavaatteita, kuten hattu.

Oikea käyttö bentsoyyliperoksidin ja klindamysiini

Jos kehittyy vakava turvotus, hengenahdistus tai allerginen reaktio bentsoyyliperoksidin ja klindamysiini, tarkistaa lääkäriltä heti.

Älä käytä muita lääkkeitä käsitellyssä ihoalueille kysymättä lääkäriltä. Älä käytä mitään ihonhoitotuotteet, jotka voivat kuivua tai ärsyttää ihoa. Näitä ovat ihon kuorinta aineita.

Älä käytä lääkettä hiukset tai jollekin kankaasta. bentsoyyliperoksidi ja klindamysiini voi aiheuttaa valkaisu.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Varotoimet Vaikka käyttäminen bentsoyyliperoksidi ja klindamysiini

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Akne doksisykliini, klindamysiini ajankohtainen, erytromysiini ajankohtainen, tetrasykliini ajankohtainen, minocycline, Accutane, tretinoiinia ajankohtainen, isotretinoiini, Yaz, Yasmin, Ortho Tri-Cyclen, dapsoni ajankohtainen, Retin-, Epiduoa, adapalene ajankohtainen, Microgestin Fe 1/20, Vibramycin, Tazorac, Claravis, Differin, TriNessa, Minocin, Tri-Sprintec, Solodyn

bentsoyyliperoksidi ja klindamysiini Side Effects

bentsoyyliperoksidi / klindamysiinille ajankohtainen