bentsokaiini paikallisesti

Käyttää bentsokaiini

Terapeuttinen luokka: Anestesia, Paikallinen

Kemiallinen luokka: Amino Ester

Bentsokaiini kuuluu ryhmään lääkkeitä kutsutaan ajankohtaisista paikallispuudutteiden. Vaimentumistaan ​​hermopäätteitä ihossa. bentsokaiini ei aiheuta tajuttomuuden kuten yleisanesteetit tehdä, kun käytetään leikkausta.

bentsokaiini on saatavilla ilman reseptiä, mutta lääkäri voi olla erityisiä ohjeita asianmukaisesta käytöstä ja annoksen sairaudestasi.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Sillä bentsokaiini, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio bentsokaiinille tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Koska bentsokaiini n myrkyllisyyttä, käyttää alle 2-vuotiaille lapsille ei suositella.

Ennen bentsokaiini

Ei ole tietoa suhteesta iän vaikutuksille bentsokaiini iäkkäillä potilailla.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kerro terveydenhuollon ammattilaiselle, jos käytät jotain muuta reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääketieteessä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa käytön bentsokaiini. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Käytä bentsokaiini täsmälleen lääkärin ohjeiden mukaan. Älä käytä sitä muusta syystä ensin lääkärin kanssa. bentsokaiini saattaa todennäköisemmin kuin muut pintapuudutteita aiheuttaa ei-toivottuja vaikutuksia, jos sitä käytetään liikaa, koska enemmän se imeytyy kehoon ihon läpi.

Pese kädet saippualla ja vedellä ennen käyttöä ja sen jälkeen bentsokaiini.

Ellei toisin ohjannut lääkäriltä, ​​eivät koske bentsokaiini avata haavat, palovammat, mutkainen tai tulehtunut iho.

bentsokaiini tulisi käyttää vain ongelmien hoitoa lääkärin tai luetellut edellytykset paketin suuntiin. Tarkista lääkäriltä ennen sen käyttämistä muita ongelmia, varsinkin jos luulet, että infektio voi olla läsnä. bentsokaiini ei pitäisi käyttää hoitoon tietynlaiset ihotulehduksia tai vakavia ongelmia, kuten vakavia palovammoja.

Varo saa mitään bentsokaiini nenässä, suussa, ja erityisesti silmiin, koska se voi aiheuttaa vakavia silmä-ärsytystä. Jos jokin lääke ei päästä näille alueille erityisesti silmät, se pestään vedellä vähintään 15 minuutin ajan ja tarkistaa lääkäriltä heti.

Jos käytät spray muodossa bentsokaiini, älä suihkuta suoraan naamasi. Käytä sen sijaan kätesi tai levityslaitteen (esim steriili sideharso tai pumpulipuikolla) soveltaa lääketieteessä.

Jos haluat käyttää tyynyn tai moppi, avaa paketti ohjeiden mukaisesti. Kun hoidetaan mehiläisen pisto, poista Stinger ennen lääkkeen. Pyyhi tyyny tai moppi poikki vaikuttaa ihon alueella.

Lue pakkauksen etiketti huolellisesti nähdä, jos tuote sisältää alkoholia. Alkoholi on tulenarkaa ja voi syttyä palamaan. Älä käytä tuotteita, jotka sisältävät alkoholia tulen läheisyydessä tai avotulesta kun tupakointi. Älä myöskään tupakoi jälkeen soveltamalla yhtä näistä tuotteista, kunnes se on täysin kuiva.

Jos käytät geeliä tai nestemäisessä muodossa

Annoksen bentsokaiini on erilainen eri potilailla. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta bentsokaiini. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää bentsokaiini, tee se niin pian kuin mahdollista. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Säilytä säiliötä huoneenlämmössä, lämmöltä ja suoralta auringonvalolta. Ei saa jäätyä. Älä pidä bentsokaiini autoon, jossa se voi altistua kuumuudelle tai kylmyydelle. Älä säkissä reikiä kanisteriin tai heittää tuleen, vaikka säiliö on tyhjä.

Oikea käyttö bentsokaiini

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

Jos sinun tai lapsen tila ei parane 7 vuorokauden kuluessa tai jos siitä tulee huonompi, tarkistaa lääkäriltä.

Levittämisen jälkeen bentsokaiini iholle lapsesi, katsella lapsi huolellisesti varmistaa, että hän ei saa mitään lääkettä tulee hänen silmiin tai suuhun. Se voi aiheuttaa vakavia sivuvaikutuksia, etenkin lapsille, jos jokin lääke joutuu suuhun tai niellään.

Lopeta bentsokaiini ja tarkista lääkäriltä heti, jos sinulla tai lapsellasi on ihottumaa, kirvelyä, pistelyä, turvotusta tai ärsytystä ihoa.

Älä käytä kosmetiikkaa tai muita ihonhoitotuotteita käsitellylle ihoalueille.

bentsokaiini voi aiheuttaa harvinaisen, mutta vakava verisairaus nimeltään methemoglobinemian. Tämä tila voi ilmetä käytön jälkeen spray hoitotoimenpiteiden käyttöä over-the-counter geeliä tai nestettä suun haavaumat tai kasvukipuja lapsilla. Riski saattaa olla suurempi pikkulapsilla alle 4-kuukauden iässä, vanhuksilla tai potilailla, joilla on tiettyjä synnynnäisiä vikoja. Se on esiintynyt, kun potilas saa liian paljon lääkettä, mutta se voi myös esiintyä pieniä määriä. Varmista, että olet tallentaa bentsokaiinille poissa lasten ulottuvilta. Soita heti lääkärille, jos sinulla tai lapsella on seuraavia oireita saatuaan bentsokaiini: vaalea, harmaa tai sinisen iho, huulet, tai nauloja, sekavuus, päänsärky, huimaus, nopea syke, hengenahdistus tai epätavallinen väsymys tai heikkous.

Varotoimet Vaikka käyttäminen bentsokaiini

Varmista, että lääkäri tietää, jos käytät myös lääkkeitä, jotka sisältävät nitraatteja tai nitriittejä. Tämä sisältää nitroglyseriiniä, Imdur®, Isordil®, Nitro-Bid®, Nitrostat® tai Transderm-NitroR.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx / OTC Rx ja / tai OTC

bentsokaiini Side Effects

bentsokaiini ajankohtainen

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Suun ja hampaiden ehdot bentsokaiini ajankohtainen, orajel, Anbesol, Orabase, Hurricaine

Aftainen haavauma triamcinolone ajankohtainen, deksametasoni, bentsokaiini ajankohtainen, orajel, Anbesol

Anestesia fentanyyli, lidokaiini, Hyoskyamiini, ketamiini, propofoli

Kutina hydroksitsiinin Benadryl, lidokaiini ajankohtainen, difenhydramiini, hydrokortisonia ajankohtainen