bentsokaiini (paikallisesti reitti) asianmukainen käyttö

annostelu

Vastaamaton annos

Käytä tätä lääkettä juuri siten kuin lääkärin ohjeiden mukaan. Älä käytä sitä muusta syystä ensin lääkärin kanssa. Tämä lääke saattaa todennäköisemmin kuin muut pintapuudutteita aiheuttaa ei-toivottuja vaikutuksia, jos sitä käytetään liikaa, koska enemmän se imeytyy kehoon ihon läpi.

Pese kädet saippualla ja vedellä ennen ja jälkeen lääkkeen käyttämisen.

Ellei toisin ohjannut lääkäriltä, ​​eivät koske tätä lääkettä avata haavat, palovammat, mutkainen tai tulehtunut iho.

Tätä lääkettä tulee käyttää vain ongelmien hoitoa lääkärin tai luetellut edellytykset paketin suuntiin. Tarkista lääkäriltä ennen sen käyttämistä muita ongelmia, varsinkin jos luulet, että infektio voi olla läsnä. Tätä lääkettä ei saa käyttää hoitoon tietynlaiset ihotulehduksia tai vakavia ongelmia, kuten vakavia palovammoja.

Varo saada mitään tätä lääkettä nenässä, suussa, ja erityisesti silmiin, koska se voi aiheuttaa vakavia silmä-ärsytystä. Jos jokin lääke ei päästä näille alueille erityisesti silmät, se pestään vedellä vähintään 15 minuutin ajan ja tarkistaa lääkäriltä heti.

varastointi

Jos käytössä suihkemuodossa tämän lääkkeen, älä suihkuta suoraan naamasi. Käytä sen sijaan kätesi tai levityslaitteen (esim steriili sideharso tai pumpulipuikolla) soveltaa lääketieteessä.

Jos haluat käyttää tyynyn tai moppi, avaa paketti ohjeiden mukaisesti. Kun hoidetaan mehiläisen pisto, poista Stinger ennen lääkkeen. Pyyhi tyyny tai moppi poikki vaikuttaa ihon alueella.

Lue pakkauksen etiketti huolellisesti nähdä, jos tuote sisältää alkoholia. Alkoholi on tulenarkaa ja voi syttyä palamaan. Älä käytä tuotteita, jotka sisältävät alkoholia tulen läheisyydessä tai avotulesta kun tupakointi. Älä myöskään tupakoi jälkeen soveltamalla yhtä näistä tuotteista, kunnes se on täysin kuiva.

Jos käytät geeliä tai nestemäisessä muodossa

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos et menetä annos tämän lääketieteen, tee se niin pian kuin mahdollista. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Säilytä säiliötä huoneenlämmössä, lämmöltä ja suoralta auringonvalolta. Ei saa jäätyä. Älä pidä tätä lääkettä autoon, jossa se voi altistua kuumuudelle tai kylmyydelle. Älä säkissä reikiä kanisteriin tai heittää tuleen, vaikka säiliö on tyhjä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.