bentoquatam ajankohtainen

Terapeuttinen luokka: Protectant, Dermatologiset

Käyttää bentoquatam

Bentoquatam on saatavilla ilman reseptiä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Sillä bentoquatam seuraavat olisi harkittava

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio bentoquatam tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Vaikka ei ole erityisiä tietoja verrataan käytöstä bentoquatam lapsille 6-vuotiaille tai vanhemmille kanssa käytettäväksi muissa ikäryhmissä, bentoquatam ei odoteta aiheuttavan eri sivuvaikutuksia tai ongelmia näillä lapsilla kuin se aikuisilla. Käyttöä ei suositella alle 6-vuotiaille lapsille.

Monet lääkkeet ei ole tutkittu erityisesti ikääntyneiden. Siksi se ei voi olla tiedossa, ovatko ne toimivat täsmälleen samalla tavalla he tekevät nuoremmilla aikuisilla. Vaikka ei ole erityisiä tietoja verrataan käytöstä bentoquatam vanhuksilla kanssa käytettäväksi muissa ikäryhmissä, bentoquatam ei odoteta aiheuttavan eri sivuvaikutuksia tai ongelmia vanhusten kuin se nuoremmilla aikuisilla.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kerro terveydenhuollon ammattilaiselle, jos käytät jotain muuta reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääketieteessä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Ennen bentoquatam

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa käytön bentoquatam. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Vaikka bentoquatam antaa jonkinlaisen suojan, kontaktin välttäminen myrkkyä muratti, myrkkymurattia tai myrkkyä Sumac on paras.

Älä käytä bentoquatam tai lähellä silmiä. Jos bentoquatam ei päästä silmiin, pese ne pois välittömästi 20 minuutin ajan runsaalla viileää vesijohtovettä. Jos silmäsi edelleen polttaa tai ovat kivuliaita, tarkista lääkäriltä.

Käyttäminen bentoquatam Lotion

Annoksen bentoquatam on erilainen eri potilailla. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta bentoquatam. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Jos ihottumaa tai ärsytysoireita, lopeta bentoquatam ja kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä mahdollisimman pian, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus OTC Over the counter

Raskaus Luokka N Ei luokiteltu

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Oikea käyttö bentoquatam

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Allerginen nokkosihottuma hydroksitsiinin Vistaril, Atarax, tetrakaiini ajankohtainen, karbinoksamiinimaleaatti, triprolidiini, IvyBlock, Palgic, Zymine, Karbinal ER, Hyzine, Carboxine, Vanahist PD

 tai mennä liittyä bentoquatam tukiryhmä yhteyden muiden kanssa, jotka ovat samanlaisia ​​etuja.

Varotoimet Vaikka käyttäminen bentoquatam

bentoquatam Side Effects

bentoquatam ajankohtainen