Belatacept laskimoon

Suuressa riskissä sairastua munuaisensiirron lymfoproliferatiivinen häiriö (PTLD), pääasiallisesti kohdistuivat keskushermostoon. Vastaanottajat ilman immuniteetti Epstein-Barrin virus (EBV) ovat erityisen lisääntynyt riski, joten käyttöä EBV-seropositiivisilla potilailla. Älä käytä Belatacept elinsiirtopotilaiden jotka ovat EBV seronegatiivisia tai tuntematonta EBV serostatus. Vain perehtyneen immunosuppressiivista hoitoa ja hoidon Munuaissiirrepotilailla pitäisi määrätä Belatacept. Potilaat, jotka saavat lääkettä olisi hoidettava tilat valmiudet ja riittävä laboratorio ja tukevat lääketieteellisen resursseja. Lisääntynyt alttius infektioille ja mahdollinen pahanlaatuisten kasvainten kehittymiseen voi johtua immunosuppressiota. Käyttö maksansiirron potilaille ei suositella johtuen lisääntynyt riski siirteen menetys ja kuolema.

Käyttää Belatacept

Terapeuttinen luokka: Immunologinen Agent

Kun potilas saa munuaissiirron, elimistön valkosolujen yrittää päästä eroon (hylätä) siirretyn munuaisen. Belatacept toimii estämällä immuunijärjestelmää ja estää valkosolujen yrittämästä päästä eroon siirretyn elimen.

Belatacept on annettava ainoastaan ​​tai suorassa valvonnassa lääkärin.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Sillä Belatacept seuraavat olisi harkittava

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio Belatacept tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille Belatacept injektion lapsiväestössä. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat hyödyllisyyttä Belatacept injektion vanhuksilla.

Ennen Belatacept

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kerro terveydenhuollon ammattilaiselle, jos käytät jotain muuta reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääketieteessä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa käytön Belatacept. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Hoitaja tai muu koulutettu terveydenhuollon ammattilainen antaa sinulle Belatacept sairaalassa. Belatacept annetaan neulan läpi sijoitetaan laskimoon. Lääkettä pistää hitaasti, joten neula täytyy pysyä paikallaan vähintään 30 minuutin ajan.

Belatacept mukana Lääkitys Guide. On erittäin tärkeää, että luet ja ymmärrät tämän tiedon. Muista kysyä lääkäriltä mitään et ymmärrä.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisin käyntejä varmistaa, että Belatacept toimii oikein. Veren ja virtsan testejä voidaan tarvita tarkistaa toivottuja vaikutuksia. Muista pitää kaikki nimitykset.

On tärkeää kertoa lääkärille, jos tulet raskaaksi. Lääkäri saattaa haluta sinun liittyvän raskausrekisteriin käyttäville potilaille Belatacept.

Eivät saa Belatacept jos lääkäri sanoo olet Epstein-Barrin virus (EBV) negatiivinen. Lääkäri testaa teitä EBV.

Käyttämällä Belatacept saattaa lisätä riskiä ottaa vakavampi sairaus nimeltään elinsiirron jälkeinen lymfoproliferatiivinen häiriö (PTLD) tai progressiivinen multifokaalinen leukoenkefalopatia. Riski sairastua PTLD on suurempi potilailla, jotka ovat EBV negatiivisia, on sytomegalovirus (CMV) infektio, tai ovat saaneet hoitoja elinsiirtoa hylätyiksi. Tarkista lääkäriltä heti, jos olet mielialan tai tavanomainen käyttäytyminen, sekavuus, ongelmat ajattelu, muistinmenetys, vähentynyt voimakkuus toisella puolella kehoa, tai muutoksia näkökyvyssä, kävely, tai puhu.

Belatacept saattaa lisätä riskiä saada tiettyjen syöpien, erityisesti iholla. Keskustele lääkärisi kanssa, jos olet huolestunut tämän riskin.

Käytä aurinkovoidetta tai aurinkovoidetta voiteet jonka suojakerroin (SPF) on vähintään 15 säännöllisesti, kun olet ulkona. Suojavaatteita ja hatut, ja pysyä poissa suorasta auringonvalosta välillä tunnin kello 10 ja viisitoista Vältä sunlamps ja solariumia.

Belatacept saattaa lisätä riskiä sairastua infektioita. Vältä on lähellä ihmisiä, jotka ovat sairaita tai joilla on infektioita, kun käytät Belatacept. Pese kädet usein. Kerro lääkärille, jos sinulla on jokin infektio, ennen kuin aloitat Belatacept. Kerro myös lääkärille, jos olet joskus saanut tartunnan, joka ei mene pois tai infektio, joka pitää tulossa takaisin.

Sinun täytyy olla ihotesti tuberkuloosin ennen kuin aloitat Belatacept. Kerro lääkärille, jos sinä tai joku kotona on koskaan ollut positiivinen reaktio tuberkuloosin ihotesti.

Belatacept voi lisätä riskiä kehittää harvinainen ja vakava virustartunta kutsutaan polyoomaviruk- liittyvä nefropatia (pvän). Pvän aiheuttaa BK-virus. BK-virus saattaa vaikuttaa siihen, miten munuaisten toimintaan ja aiheuttaa munuais- epäonnistua. Tarkista lääkäriltä heti, jos sinulla on useampi kuin yksi näistä oireista: verinen virtsa, alentunut taajuus tai virtsaneritystä, lisääntynyt jano, ruokahaluttomuus, alaselässä tai kyljessä kipu, pahoinvointi, kasvojen, sormien, tai sääret; hengitysvaikeudet, epätavallinen väsymys tai heikkous, oksentelu, tai painonnousua.

Samalla kun hoidetaan Belatacept, ja kun lopetat sen, että on tärkeää keskustella lääkärin kanssa rokotukset (rokotteet) sinun tulee saada. Älä päästä mitään rokotetta ilman lääkärin hyväksyntää. Belatacept saattaa alentaa elimistön vastustuskykyä ja on mahdollista saatat saada tartunnan rokotteen on tarkoitus estää. Lisäksi muut henkilöt elävät taloudessanne ei pitäisi saada tiettyjä rokotteita, koska on olemassa mahdollisuus ne voivat siirtää tartunnan teille. Keskustele lääkärisi kanssa, jos sinulla on kysyttävää tästä.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä tai hoitajalle välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Oikea käyttö Belatacept

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Varotoimet Vaikka käyttäminen Belatacept

Hylkääminen Profylaksia Myfortic, mykofenolihappo, muromonab-CD3, Belatacept, Nulojix, Orthoclone OKT3

 tai mennä liittyä Belatacept tukiryhmä yhteyden muiden kanssa, jotka ovat samanlaisia ​​etuja.

Belatacept Side Effects

Belatacept