beksaroteenia ajankohtainen

Terapeuttinen luokka: Antineoplastiset, Dermatologiset

Käyttää beksaroteenia

Kemiallinen luokka: Retinoid

Bexaroteenin on saatavana vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Sillä Bexaroteeni seuraavat olisi harkittava

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio beksaroteenia tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Tutkimukset bexaroteeniannoksia on tehty vain aikuisilla potilailla, ja ei ole olemassa erityisiä tietoja verrataan käyttöä Bexaroteenin lasten käytettäväksi muissa ikäryhmissä.

bexaroteenin on testattu potilaiden 65-vuotiaita tai vanhempia ja ei ole osoitettu aiheuttavan erilaisia ​​sivuvaikutuksia tai ongelmia vanhusten kuin se nuoremmilla aikuisilla. Kuitenkin iäkkäät potilaat saattavat olla herkempiä vaikutuksia bexaroteenin.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Ennen beksaroteenia

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät Bexaroteenin, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä beksaroteenia tahansa seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä beksaroteenia kanssa jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa käytön bexaroteenin. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Käytä tarpeeksi Bexaroteeni kattamaan vaurion runsaalla pinnoitteella. Käytä pumpulipäinen asetin tai sormenpäillä soveltaa lääkettä ihoon. Jos sovelletaan beksaroteenia sormenpäillä, muista pestä kädet heti sen jälkeen, estää lääkkeen vahingossa joutumasta silmiin tai suuhun.

Vältä lääkkeen ympäröivään ennallaan ihoa. Älä käytä lääkettä lähellä limakalvon alueita (sisäpuolelle suun, silmien, nenän, peräsuolen tai emättimen).

Älä peitä siteillä tai kääreet, ellei suunnattu tekemään niin lääkäri. Anna bexaroteeni kuivua ennen kattaa vaatteilla.

Annos Bexaroteenin on erilainen eri potilailla. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta bexaroteenin. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Käytä beksaroteenia täsmälleen lääkärin ohjeiden mukaan. Älä käytä enemmän tai vähemmän sitä, ja älä käytä sitä useammin kuin lääkäri määräsi. Tarkka määrä lääkettä tarvitset on huolellisesti valmisteltuja. Liian paljon lisää sivuvaikutusten riskiä, ​​kun käytät liian vähän ei ehkä parantaa kunnossa.

Jos annos jää bexaroteenin, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Joka toinen päivä Application: Käytä mahdollisimman pian, jos muistat sen päivänä sitä pitäisi käyttää. Kuitenkin, jos et muista unohtunut annos vasta seuraavana päivänä, soveltaa sitä tuolloin. Siirry päivässä ja alkaa käyttämään joka toinen päivä. Älä kaksinkertaista annosta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa sinulle säännölliset vierailut varmistaa, että bexaroteeni toimii oikein ja tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

Beksaroteeni voi aiheuttaa iho herkempi auringonvalolle kuin se on normaalisti. Altistuminen auringonvalolle, edes lyhyitä aikoja, voi aiheuttaa ihottumaa, kutinaa, punoitusta tai muita ihon värjäytymistä, tai vakava auringonpolttama. Kun aloitat bexaroteeni

Oikea käyttö beksaroteenipitoisuuksia

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Joitakin haittavaikutuksia on oireita, jotka voit nähdä tai tuntea. Lääkäri voi katsoa toisten tekemällä tietyt testit. Koska lääkitys on ulkoisesti iholle, yleensä, nämä sivuvaikutus ovat harvinaisempia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka X Ei käytettäväksi raskauden

Varotoimet Vaikka käyttäminen bexaroteeni

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Ihon T-solu lymfooma bexaroteenia, Targretinin, vorinostat, Actimmune’ssa, interferoni gamma-1 b, metoksaleenia, romidepsin, Zolinza, Istodax, Targretinin Gel, 8-MOP

beksaroteenia Side Effects

beksaroteenia ajankohtainen