beksaroteenia

Bexaroteenikapseleita ovat jäsenenä retinoidi luokan huumeita, joka liittyy sikiövaurioita ihmisillä. Bexaroteenikapseleita aiheutti myös synnynnäisiä epämuodostumia, jos suun kautta tiineille rotille, ja siksi ei saa antaa raskaana oleville naisille.

Käyttää beksaroteenia

Terapeuttinen luokka: Antineoplastiset Agent

Kemiallinen luokka: Retinoid

Bexaroteenin on saatavana vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Sillä Bexaroteeni seuraavat olisi harkittava

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio beksaroteenia tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Tutkimukset bexaroteeniannoksia on tehty vain aikuisilla potilailla, ja ei ole olemassa erityisiä tietoja verrataan käyttöä Bexaroteenin lasten käytettäväksi muissa ikäryhmissä.

bexaroteenin on testattu potilaiden 60-vuotiaita tai vanhempia ja ei ole osoitettu aiheuttavan erilaisia ​​sivuvaikutuksia tai ongelmia vanhusten kuin se nuoremmilla aikuisilla. Kuitenkin iäkkäät potilaat saattavat olla herkempiä vaikutuksia bexaroteenin.

Ennen beksaroteenia

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät Bexaroteenin, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä beksaroteenia tahansa seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä beksaroteenia kanssa jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä beksaroteenia tahansa seuraavista voi aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjen sivuvaikutuksia, mutta voivat olla välttämättömiä tietyissä tapauksissa. Jos sitä käytetään yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käytät bexaroteenia, tai antaa sinulle erityisiä ohjeita käytöstä elintarvikkeiden, alkoholin tai tupakan.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa käytön bexaroteenin. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Käytä beksaroteenia täsmälleen lääkärin ohjeiden mukaan. Älä käytä enemmän tai vähemmän sitä, ja älä käytä sitä useammin kuin lääkäri määräsi. Tarkka määrä lääkettä tarvitset on huolellisesti valmisteltuja. Liian paljon lisää sivuvaikutusten riskiä, ​​kun käytät liian vähän ei ehkä parantaa kunnossa.

Annos Bexaroteenin on erilainen eri potilailla. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta bexaroteenin. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää bexaroteenin, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisin käyntejä varmistaa, että bexaroteeni toimii oikein ja tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

Samalla kun hoidetaan beksaroteenilla, ja hoidon lopettamisen jälkeen sen kanssa, ei ole mitään immunisointia (rokotukset) ilman lääkärin hyväksyntää. Beksaroteeni saattaa alentaa elimistön vastustuskykyä, ja on olemassa mahdollisuus saatat saada tartunnan, että immunisaatio on tarkoitus estää. Lisäksi muut henkilöt elävät taloudessanne ei tule ottaa suun kautta otettavan poliorokotteen, koska on olemassa mahdollisuus ne voisivat kulkea poliovirus sinulle. Vältä myös henkilöt, jotka ovat ottaneet suun kautta otettavan poliorokotteen viimeisten useita kuukausia. Älä päästä lähelle niitä, eivätkä jäädä huoneeseen mukanaan kovin pitkään. Jos et voi ottaa näitä varotoimenpiteitä, kannattaa harkita yllään suojaava kasvonaamio, joka kattaa nenän ja suun.

Beksaroteeni voi tilapäisesti alentaa määrä valkosolujen veressä, lisäämällä mahdollisuus saada infektio. Se voi myös alentaa verihiutaleiden määrää, jotka ovat tarpeen asianmukaista veren hyytymistä. Jos näin tapahtuu, on olemassa tiettyjä varotoimia voit ottaa, varsinkin kun verenkuva on alhainen, vähentää infektioriskiä tai verenvuotoa

Beksaroteeni voi aiheuttaa iho herkempi auringonvalolle kuin se on normaalisti. Altistuminen auringonvalolle, edes lyhyitä aikoja, voi aiheuttaa ihottumaa, kutinaa, punoitusta tai muita ihon värjäytymistä, tai vakava auringonpolttama. Kun aloitat bexaroteeni

Oikea käyttö beksaroteenipitoisuuksia

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Koska tämä lääke annetaan erilaisille annoksille, todellinen taajuus haittavaikutukset voivat vaihdella. Yleensä haittavaikutukset ovat harvinaisempia pienemmillä annoksilla kuin suuremmilla annoksilla.

Tarkista lääkäriltä mahdollisimman pian, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Varotoimet Vaikka käyttäminen bexaroteeni

Raskaus Luokka X Ei käytettäväksi raskauden

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Ihon T-solu lymfooma Targretinin, vorinostat, Actimmune’ssa, interferoni gamma-1 b, metoksaleenia, romidepsin, Zolinza, Istodax, Targretinin Gel, 8-MOP

beksaroteenia Side Effects

beksaroteenia