bekaplermiiniä (paikallista reittiä) asianmukainen käyttö

annostelu

Vastaamaton annos

Jotta käyttäen bekaplermiini yhtä turvallista ja luotettavaa kuin mahdollista, sinun pitäisi ymmärtää, miten ja milloin käyttää tätä lääkettä ja mitä vaikutuksia voidaan odottaa.

Tämä lääke tulee lääkitys oppaan ja potilaan ohjeet. Lue ja noudata näitä ohjeita huolellisesti. Kysy lääkäriltä, ​​jos sinulla on kysymyksiä.

Käytä tätä lääkettä vain iholle ja vain alueelle lääkärin määräämä. Älä päästä sitä silmiin, nenään, suun tai emättimen. Ei pitäisi käyttää muulla ihottumaa, haavaumia tai leikkauksia. Jos se ei saa näillä alueilla, huuhtele se pois heti.

On tärkeää estää putken kärki kosketa ihon haavauma tai muuta esinettä. Tämä pitää lääkettä pilaantuminen ja mahdollinen tartunnan lähde.

Jos haluat käyttää geeliä

varastointi

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos et menetä annos tämän lääketieteen, tee se niin pian kuin mahdollista. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun.

Säilytä jääkaapissa. Ei saa jäätyä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

Tätä lääkettä ei saa käyttää voimassaoloajan jälkeen. Päivämäärä voidaan alareunassa putken.