beetasalpaajat: miten ne vaikuttavat käyttää?

Beetasalpaajat hidastaa sykettä, mikä voi estää sydämen sykkeen nousu, joka tapahtuu tyypillisesti liikuntaa. Tämä tarkoittaa, että se ei ehkä ole mahdollista, että voit tavoittaa syke – sydämen lyöntien määrä minuutissa teitä pyrkiä varmistamaan olet käyttäessään tarpeeksi kovaa.

Ei ole väliä kuinka kovaa liikut otettaessa beetasalpaaja, et ehkä koskaan saavuttaa tavoite syke. Muista, että ei pysty saavuttamaan edellisen tavoitteen syke ei tarkoita et saa sydän- hyötyä harjoituksen.

Ei ole tarkasti ennustaa vaikutusta beetasalpaajia sykkeesi. Harjoituksen stressitesti, joka tarkistaa verenvirtausta sydämesi harjoittelun aikana, voidaan mitata kuinka kovaa sydämesi pumppaa kun olet beetasalpaajia. Lääkäri voi käyttää tätä tietoa siitä, miten tavoite syke sinun pitäisi toimia.

Jos ei ole rasituskoe, voit käyttää rasitustasoihin mittakaavassa, kuten Borg Rating rasitustasoihin Scale, joka perustuu arvostelukykyysi kuinka tehokkaasti treenaat perustuu vaivaa, hengenahdistusta ja väsymystä. Kysy lääkäriltä apua löytää ja käyttämällä rasituksessa mittakaavassa.

Useimpien harjoitukset, paras vaihtoehto on pyrkiä liikuntaa, joka tuntuu hieman kova – se vie vaivaa, mutta voit jatkaa. Jos et voi puhua, kun olet käyttäessään, olet luultavasti liioittelua.

Kanssa

käydä lääkärin