beetasalpaajat

Beetasalpaajia, jota kutsutaan myös beetasalpaaja-aineita, hoitaa erilaisia ​​ehtoja, kuten korkea verenpaine ja migreenin. Lue lisää tämän luokan lääkitys.

Beetasalpaajia, joka tunnetaan myös beetasalpaaja-aineita, ovat lääkkeitä, jotka vähentävät veren painetta. Beeta-salpaajat toimivat estämällä vaikutusta hormonin adrenaliinia, joka tunnetaan myös nimellä adrenaliinia.

Kun otat beetasalpaajia, sydämesi lyö hitaammin ja vähemmän voimaa, jolloin verenpaine alenee. Beetasalpaajat myös auttaa verisuonia avaamaan parantaa verenkiertoa.

Jotkut beetasalpaajat lähinnä vaikuttaa sydämeen, kun taas toiset vaikuttavat sekä sydämen ja verisuonten. Kumpi on paras sinulle riippuu terveyteen ja hoidettavan tilan.

Esimerkkejä suun beetasalpaajien sisältävät

Lääkärit määrätä beetasalpaajat ja ehkäisee, hoitaa tai parantaa oireita erilaisia ​​ehtoja, kuten

Beetasalpaajat ei yleensä määrätty verenpaineen kunnes muut lääkkeet, kuten diureetit, eivät ole toimineet tehokkaasti. Lääkäri voi määrätä beetasalpaajia yhtenä monista lääkkeitä alentaa verenpainetta, kuten angiotensiinikonvertaasin (ACE) estäjät, diureetit tai kalsiuminestäjät.

Beetasalpaajat eivät välttämättä toimi tehokkaasti mustat ja ikääntyneiden, varsinkin kun otetaan ilman muita verenpainetta lääkkeitä.

Haittavaikutuksia voi esiintyä ihmiset beetasalpaajia. Kuitenkin monet ihmiset, jotka ottavat beetasalpaajia ei ole mitään haittavaikutuksia.

Yleiset haittavaikutukset beetasalpaajien sisältävät

Harvinaisempia haittavaikutuksia ovat

Beetasalpaajat yleensä ei käytetä astmaatikoille, koska huoli siitä, että lääkitys voi aiheuttaa vakavia astmakohtauksia. Ihmisiä, joilla on diabetes, beetasalpaajat voivat estää oireita alhainen verensokeri, kuten nopea syke. On tärkeää seurata verensokeria säännöllisesti.

Beetasalpaajia myös vaikuttaa kolesterolin ja triglyseridien taso, mikä aiheuttaa pientä nousua triglyseridien ja vaatimaton väheneminen HDL-, “hyvä” kolesteroli. Nämä muutokset ovat usein väliaikaisia. Sinun ei pitäisi äkillisesti lopeta beetasalpaaja koska tämä voisi lisätä riskiä sydänkohtaus tai muita sydänvaivoja.

käydä lääkärin