beetakaroteeni (suun kautta) kuvaus ja tuotenimiä

Vitamiinit ovat yhdisteitä, jotka sinun täytyy olla kasvuun ja terveyteen. Niitä tarvitaan pieniä määriä vain ja ovat yleensä saatavilla elintarvikkeet, että syöt. Beeta-karoteeni muuttuu kehossa A-vitamiiniksi, joka on välttämätön terveen silmiä ja ihoa.

Puute vitamiini voi aiheuttaa harvinainen sairaus nimeltä hämäräsokeus (vaikeuksia nähdä pimeässä). Se voi myös aiheuttaa silmien kuivuminen, silmien infektiot, iho-ongelmia, ja hidastivat kasvua. Hoitohenkilökuntaan voivat hoitaa nämä ongelmat säätämällä joko beetakaroteenia, jossa elimistö voi muuttua vitamiini tai vitamiini sinulle.

Jotkin sairaudet saattavat lisätä vitamiinin tarve A. Näihin kuuluu

Lisääntynyt tarve vitamiinin olisi määriteltävä hoitohenkilökunnan.

Väittää, että beta-karoteeni on tehokas aurinkosuoja ei ole näytetty toteen. Vaikka beetakaroteeni lisäravinteet tutkitaan niiden kyky vähentää riskiä tiettyjen syöpien ja mahdollisesti sydänsairauksia, ei ole riittävästi tietoa osoittamaan, että tämä on tehokas.

Beetakaroteeni voidaan käyttää hoitoon muita ehtoja kuin lääkärisi määrää.

Kapseli; Kapseli, nesteellä täytettyjä, Liquid; Tablet

Beetakaroteeni on saatavilla ilman reseptiä.

Merkitys Diet

Kun tuote on hyväksytty markkinoinnin tiettyyn käyttöön, kokemus voi osoittaa, että se on hyödyllinen myös muita lääketieteellisiä ongelmia. Vaikka tämä käyttö ei sisälly tuotemerkintöjen, beetakaroteeni käytetään tietyillä potilailla seuraavien sairauksia

allergiat

Muut kuin edellä mainitut tiedot, ei ole liittyviä lisätietoja oikeasta käytöstä, varotoimia, tai sivuvaikutuksia näihin käyttötarkoituksiin.

pediatrinen

Hyvän terveyden, on tärkeää, että syöt tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota. Noudata huolellisesti tahansa ruokavalio terveydenhuollon ammattilainen voi suositella. Oman erityisruokavaliota vitamiinin ja / tai mineraali- tarpeita, kysy terveydenhuollon ammattilainen on luettelo sopiva elintarvikkeista. Jos luulet että et saa tarpeeksi vitamiineja ja / tai kivennäisaineita ruokavalioosi, voit valita ottaa ravintolisä.

geriatrinen

Imetys

Lääkkeiden yhteisvaikutukset

On dokumentoitu, että ihmiset, jotka kuluttavat ruokavalion korkea hedelmiä ja vihanneksia on pienempi sydänsairauksien riskiä ja joidenkin syöpien. Hedelmät ja vihannekset ovat runsaasti beetakaroteenia ja muita ravintoaineita, jotka voivat olla hyödyllisiä.

Muut vuorovaikutukset

Beetakaroteeni löytyy porkkanat, tumman vihreät lehtivihannekset, kuten pinaatti ja vihreitä lehtiä salaattia, bataattia, parsakaali, fenkoli, ja Talvikurpitsa. Keho muuntaa beetakaroteenin osaksi vitamiini A. Tavalliset ruoanlaitto ei tuhoa beetakaroteenia.

Muut sairaudet

Vitamiinit ei yksin asettua hyvän ruokavalion ja eivät saa energiaa. Elimistö tarvitsee muita aineita löytyy elintarvikkeiden, kuten proteiinia, kivennäisaineita, hiilihydraatteja, ja rasvaa. Vitamiinit usein itse ei voi toimia ilman läsnäoloa muissa elintarvikkeissa. Esimerkiksi, jotkut rasvaa tarvitaan, jotta beta-karoteeni voi imeytyä elimistöön.

annostelu

Tämä tuote on saatavilla seuraavat annostusmuodot

Jos ottamisen ravintolisä ilman reseptiä, lue ja noudata varotoimia etiketissä. Tätä täydentää, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Ongelmia lapsilla ei ole dokumentoitu saanti normaalia päivittäistä suositeltu määriä.

Ongelmat iäkkäiden ei ole dokumentoitu saanti normaalia päivittäistä suositeltu määriä.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kerro terveydenhuollon ammattilaiselle, jos käytät jotain muuta reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääketieteessä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa käyttää tätä ravintolisä. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Vastaamaton annos

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

varastointi

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Käytettäväksi ravintolisänä

Muihin käyttötarkoituksiin

Jos sinulla on korkea veren vitamiini, elimistö muuntaa vähemmän beetakaroteenia A-vitamiinin

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Jos ottaminen jää väliin vitamiinin yhden tai useamman päivän ei ole syytä huoleen, koska kestää jonkin aikaa kehosi tulla vakavasti alhainen vitamiineja. Kuitenkin, jos terveydenhuollon ammattilainen on suositeltavaa ottaa tätä vitamiinia, yritä muistaa ottaa se ohjeiden päivittäin.

Jos annos jää ja käytät sitä lääkkeen, ota mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Älä säilytä kylmässä. Suojaa jäätymiseltä.

Säilytä ravintolisä suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Beeta-karoteeni on liitetty suurentunut riski sairastua keuhkosyöpään vuonna tupakoitsijoita tai jotka ovat altistuneet asbestille. Eräs tutkimus 29000 tupakoivilla miehillä löytyi 18% kasvu keuhkosyöpä ryhmässä, joka sai 20 mg beetakaroteenia päivässä 5-8 vuotta. Toinen tutkimus 18000 henkilöä löytyi 28% enemmän keuhkosyövässä henkilöillä, joilla on ollut tupakointi ja / tai asbestille altistumisen. Nämä ihmiset ottivat 30 mg beetakaroteenia lisäksi 25000 yksikköä retinolin (muoto vitamiini) vuorokaudessa 4 vuoden ajan. Kuitenkin yhdessä tutkimuksessa 22000 mies lääkäreitä, jotkut heistä tupakoitsijoita tai entisiä tupakoitsijoita, ei löytänyt kasvua keuhkosyöpään. Nämä ihmiset ottivat 50 mg beetakaroteenia joka toinen päivä 12 vuotta. Jos poltat tai on ollut tupakoinnin tai asbestille altistumisen, sinun ei tule suuria määriä beetakaroteenia lisäravinteet pitkiä aikoja. Kuitenkin, elintarvikkeita, jotka sisältävät runsaasti beetakaroteenia katsotaan olevan turvallisia ja näyttävät alentaa riskiä joidenkin syöpien ja mahdollisesti sydänsairauksia.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.