beeta-2 agonisti (suun kautta, injektiona reitti) kuvaus ja tuotenimiä

Adrenergiset bronkodilataattoreita ovat lääkkeitä, jotka stimuloivat hermoja monissa kehon osiin, mikä aiheuttaa erilaisia ​​vaikutuksia.

Koska nämä lääkkeet avata keuhkoputkia (ilmakanavat) keuhkojen, niitä käytetään hoitoon astmaoireita, keuhkoputkentulehdus, emfyseema, ja muita keuhkosairauksia. Ne lievittää yskää, hengityksen vinkuminen, hengenahdistus, ja levoton hengitys lisäämällä ilmavirran läpi keuhkoputkiin.

Kanadalainen Merkki

Adrenaliini injektio (mukaan lukien autoinjektoria muttei steriili suspensio) käytetään ensiapuna allergisia reaktioita hyönteisten pistot, lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita. Se lievittää ihottuma, nokkosihottuma, ja kutina, hengityksen vinkuminen, ja huulten, silmäluomien, kielen ja nenän sisäpuolen.

Näitä lääkkeitä voidaan myös käyttää muita ehtoja kuin lääkärisi määrää.

Efedriini kapselit ovat saatavilla ilman reseptiä. Kuitenkin tarkistaa lääkäriltä ennen efedriiniä.

Kaikki muut adrenergisiin bronchodilators ovat saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Ruiskeena, tabletit, siirapit, Tablet, Extended Release, Elixir; Solution

Kun lääke on hyväksytty markkinoinnin tiettyyn käyttöön, kokemus voi osoittaa, että se on hyödyllinen myös muita lääketieteellisiä ongelmia. Vaikka näitä käyttötarkoituksia ei sisälly tuotemerkintöjen, jotkut adrenergisten bronchodilators käytetään tietyillä potilailla seuraavien sairauksia

Tämä tuote on saatavilla seuraavat annostusmuodot

allergiat

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeitä tähän ryhmään tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

pediatrinen

Ei ole mitään erityistä tietoa vertaamalla käytön isoproterenol, metaproterenolin tai terbutaliinia lapsilla käytettäväksi muissa ikäryhmissä.

geriatrinen

raskaus

Imetys

Jännitys ja hermostuneisuus voi olla yleisempiä lapsilla 2-6 vuotta täyttäneet, ottaa albuterol kuin aikuisille ja vanhemmille lapsille.

Lääkkeiden yhteisvaikutukset

Pikkulapset ja lapset voivat olla erityisen herkkiä vaikutuksille adrenaliinia.

Muut vuorovaikutukset

Vanhemmat ihmiset saattavat olla herkempiä haittavaikutuksia näiden lääkkeiden, kuten vapina, korkea verenpaine tai nopea tai rytmihäiriölääke.

Muut sairaudet

Jotkut näistä lääkkeistä voi lisätä veren sokeria, verenpainetta ja syke äiti, ja voi lisätä sykettä ja pienentää verensokeri vastasyntyneelle. Ennen näistä lääkkeistä, varmista, että lääkäri tietää, jos olet raskaana tai saattavat tulla raskaaksi.

Jotkut näistä lääkkeistä myös rentoutua lihakset kohtuun ja voivat viivästyttää työvoimaa.

for albuterol

for efedriini

sillä adrenaliini

for isoproterenoli

for metaproterenolin

for terbutaliini

Sillä albuterol, isoproterenoli, ja metaproterenolin

annostelu

for efedriini

Vastaamaton annos

sillä adrenaliini

for terbutaliini

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät jotakin näistä lääkkeistä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tähän lääkeryhmään kuuluvat lääkkeet, joilla on jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla kohdella sinulle lääkityksen tässä luokassa tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä tähän lääkeryhmään kuuluvat lääkkeet, joilla on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tähän lääkeryhmään kuuluvat lääkkeet, joilla on jokin seuraavista ei yleensä suositella, mutta voivat olla välttämättömiä tietyissä tapauksissa. Jos sitä käytetään yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käytät lääkettä, tai antaa erityisiä ohjeita käytöstä elintarvikkeiden, alkoholin tai tupakan.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa lääkkeiden tämän luokan. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Käytä tätä lääkettä vain ohjeiden mukaisesti. Älä käytä sitä lisää ja älä käytä sitä useammin kuin lääkäri määräsi, älä käytä enemmän kuin suositeltu etiketissä, ellei toisin ohjannut lääkäriltä. Muuten voi lisätä mahdollisuus sivuvaikutuksia.

Jos käytät tätä lääkettä astman, käytä toista lääkettä, joka toimii nopeammin kuin tämä yksi astmakohtauksen, joka on jo alkanut. Jos sinulla ei ole muuta lääkettä käyttää hyökkäyksen tai jos sinulla on kysyttävää, tarkista lääkäriltäsi.

Käyttäneillä potilailla albuterol laajennettu vapautuvaa tablettia

Käyttäville potilaille adrenaliini pistoksen

Käyttäville potilaille adrenaliini injektiona allergisen reaktion hätätilanteessa

Annos lääkkeet tässä luokassa on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräinen annos näistä lääkkeistä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Jos käytät tätä lääkettä säännöllisesti ja et menetä annos, käyttää sitä niin pian kuin mahdollista. Sitten käyttää jäljellä olevat annokset että päivä säännöllisin välein. Älä kaksinkertaista annosta.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

varastointi

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

On tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisin käyntejä varmistaa, että tämä lääke toimii kunnolla ja tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tähän sisältyy erityisesti over-the-counter (nonprescription) lääkkeitä ruokahalu, astma, vilustuminen, yskä, heinänuha, tai sinus ongelmia, koska ne voivat lisätä ei-toivottuja vaikutuksia tämän medicine.effects.

Potilaille, joilla on diabetes

Potilailla lääkkeen astman

Potilailla, jotka käyttävät adrenaliini pistoksen

Potilailla, jotka käyttävät adrenaliinin autoinjektoria

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Tarkista lääkäriltä mahdollisimman pian, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Vaikkei kaikkia edellä mainituista haittavaikutuksista on raportoitu näistä lääkkeistä, ne on ilmoitettu ainakin yksi niistä. Kaikki nämä lääkkeet ovat samanlaisia, niin monien edellä haittavaikutuksia voi esiintyä millä tahansa lääkkeitä.

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.