barosperse peräruiske

Käyttää Barosperse Enema

Terapeuttinen luokka: Diagnostic Agent, säteily- Contrast Media

Bariumsulfaatti otetaan suun tai annetaan peräsuolen kautta peräruiske. Jos otetaan suun kautta, se tekee ruokatorven, mahalaukun ja / tai ohutsuolen läpinäkymätön röntgenkuvat niin, että ne voidaan “valokuvataan”. Jos se annetaan peräruiske, paksusuolen ja / tai ohutsuolessa voidaan nähdä ja valokuvattiin röntgenkuvat.

Annoksen bariumsulfaatti tulee olemaan erilainen eri potilailla, ja riippuu testin. Vahvuus jousituksen ja tabletti määräytyy kuinka paljon barium ne sisältävät. Erilaiset testit edellyttää erilaista vahvuutta ja suspension määrään (jotkut voivat vaatia tabletteina), riippuen potilaan iästä, kontrastia tarvitaan, ja x-ray laitteita käytetään.

Bariumsulfaatti käytetään vain tai suorassa valvonnassa lääkärin.

Päättäessään käyttää diagnostista testiä, kaikki mahdolliset testi on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Myös muut asiat voivat vaikuttaa testituloksiin. Tässä testissä seuraavaa tulisi harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Vaikka ei ole erityisiä tietoja verrataan käyttöä bariumsulfaatin lapsilla käytettäväksi muissa ikäryhmissä, tämä aine ei odoteta aiheuttavan eri sivuvaikutuksia tai ongelmia lapsille kuin se aikuisilla.

Ennen Barosperse Enema

Tämä varjoaine on käytetty ikääntyneiden ja ei ole osoitettu aiheuttavan erilaisia ​​sivuvaikutuksia tai ongelmia niissä kuin se nuoremmilla aikuisilla.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kerro terveydenhuollon ammattilaiselle, jos käytät jotain muuta reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääketieteessä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa käyttöön tämän diagnostisen testin. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät bariumsulfaattia. Se ei voi olla ominaisia ​​Barosperse Enema. Lue huolellisesti.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Muista juoda runsaasti nesteitä testin jälkeen. Muuten bariumsulfaatti voi aiheuttaa vakavia ummetusta.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka N Ei luokiteltu

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Tietokonetomografia bariumsulfaatti, Visipaque, jodiksanoli, jopromidi, Volumen, Tagitol V, Esobar, Readi-Cat, SilQ vanilja, DaTSCANia, Ultravist, Entroease, Anatrast, HD 200 Plus, HD 85, joflupaania I 123

Oikea käyttö Bariumsulfaatti-

 tai mennä liittyä Barosperse tukiryhmä yhteyden muiden kanssa, jotka ovat samanlaisia ​​etuja.

Varotoimet Vaikka käyttäminen Barosperse Enema

Barosperse Enema Side Effects

Barosperse (bariumsulfaatti)