balsalatsidi

Terapeuttinen luokka: Ruoansulatuskanavan Agent

Käyttää balsalatsidi

Kemiallinen luokka: Salicylate, Non-Aspirin

Balsalazide toimii sisällä suolistossa (suolen) vähentää tulehdusta ja muita sairauden oireita.

balsalatsidi on saatavana vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Sillä balsalatsidi seuraavat olisi harkittava

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio balsalatsidi tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille balsalatsidi kapseleiden Alle 5-vuotiaat lapset. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille balsalatsidi tablettien lapsilla. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Ennen balsalatsidi

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta balsalatsidi vanhuksilla. Kuitenkin iäkkäillä potilailla ovat todennäköisesti veren ongelmia (esim neutropenia, pansytopenia) ja ikään liittyvän munuaissairaus, mikä voi edellyttää varovaisuutta ja oikaisua annoksen saavilla balsalatsidi.

Tutkimukset naisilla imettävät ovat osoittaneet haitallisia lapsen vaikutuksia. Vaihtoehtona tälle lääkitystä tulisi määrätä tai lopeta imetys käytettäessä balsalatsidi.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät balsalatsidi, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä balsalatsidi tahansa seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä balsalatsidi kanssa jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa käytön balsalatsidi. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Toteutettava balsalatsidi täsmälleen lääkärin ohjeiden mukaan. Älä ota sitä useammin, ja älä ota sitä pidempään kuin lääkäri määräsi. Älä myöskään lopeta balsalatsidi ensin lääkärin kanssa.

Voit ottaa balsalatsidi kanssa tai ilman ruokaa. Myös kerro lääkärille, jos olet vähäsuolaista ruokavaliota.

Jos et pysty nielemään kapselia, voit avata sen ja kaada lääke pieneen määrään omenasosetta. Sekoita tämä seos hyvin ja niellä heti. Älä pidä seosta myöhempää käyttöä varten.

Älä vaihda toiseen merkkiin ilman lääkärin kanssa. Määrä kapseleita tai tabletteja, että otat riippuu tuotemerkin ja vahvuus lääkettä. Jos täyttöpakkaus lääketieteen ja se näyttää erilaiselta, kysy apteekista.

Pidä ottaen balsalatsidi koko ajan hoidon, vaikka alkaa tuntea paremmin muutaman päivän jälkeen. Älä unohda yhtään annosta.

Annoksen balsalatsidi on erilainen eri potilailla. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta balsalatsidi. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää balsalatsidi, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Oikea käyttö balsalatsidi

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

On tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisin käyntejä. Näin lääkäriltä nähdä, jos balsalatsidi toimii kunnolla ja päättää, jos sinun tulee jatkaa sitä. Veren ja virtsan testejä voidaan tarvita tarkistamaan ei-toivottuja vaikutuksia.

Tarkista lääkäriltä heti, jos olet vatsaontelon tai vatsakipu, verinen ripuli, kouristukset, kuume, päänsärky, tai ihottuma, kun käytät balsalatsidi. Nämä voivat olla oireita niin kutsuttu mesalamine aiheuttama akuutti intoleranssi oireyhtymä.

Jos oireet eivät parane tai jos ne pahenevat, tarkistaa lääkäriltä.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Varotoimet Vaikka käyttäminen balsalatsidi

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka B Ei todistettu riski ihmisten

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Haavainen paksusuolitulehdus, Active hydrokortisonia ajankohtainen, budesonidi, sulfasalatsiini, Lialda, Asacol, mesalamine, Pentasa, Proctozone HC, Delzicol, Canasa, Proctosol-HC, Uceris

balsalatsidi Side Effects

balsalatsidi

Haavainen paksusuolitulehdus prednisoni, Humiraa, deksametasoni, hydrokortisoni, budesonidi, atsatiopriini, Decadron, sulfasalatsiini, Remicade, Lialda, siklosporiini